Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august 01 septembrie 2012
theo365:
Daca as fi stiut ca un ...brailean de-al meu va viziteaza......as fi tras si eu o fuga la gasca ''poznasa" din delta....asta e , cu alta ocazie.....
Totul e bine cand se termina cu bine, iar daca n-ar fi peripetiile , noi ce-am mai povesti...abia astept sa vad pozele...... *|* :thumbup: :dance:
micaela:
in trei cuvinte: su-perb. ;D
a fost foarte frumos, totul: si natura si oamenii. m-am simtit minunat cu voi.
da, da. perfect spus mamico: "sentimentul nemarginirii pe care l-am simtit la iesirea in mare, la Sulina". Acelasi lucru am simtit si eu.
cat despre statistica ochilor albastri, contribui cu cea de la masa noastra: 3 perechi splendide. :)
admin:
Desi cateva lucruri din "backstage" m-au tinut permanent tensionat, m-am simtit si eu grozav. Datorita voua! Datorita unor locuri pe care le iubesc de-a dreptul si in care m-as intoarce oricand, cu aceiasi placere. Datorita lui Costel, care m-a emotionat si mi-a sensibilizat simturile romanesti. Poate chiar mai mult decat atunci cand datorita Nadiei, la Montreal, steagul Romanei era sus si se canta imnul nostru, decat atunci cand, in urletele ragusite ale lui Topescu, Penu, Gatu, Voina&comp, in 1974 dupa finala cu RDG, alergau tinand tricolorul alaturi de cupa mondiala la handbal!
Cu siguranta am sa ma intorc acolo in Letea, nu pt padure, nu pt dune si scoicile de peste 10.000 de ani. Doar pt Costel. Daca am avea macar cate un om din asta in fiecare loc din tara, spiritul romanesc ar fi in siguranta....
Intradevar senzatia intrarii de pe Dunare in mare este unica! Mai ales cu o ambarcatiune usoara care amplifica totul. Si amararea, da o aventura. Sunt lucruri pe care nu am sa le uit niciodata!
As avea atat de multe de scris, as avea atat de multe de transmis voua, impreuna cu care am petrecut 5 zile minunate, dar mai am cateva ore si plec pre Bucuresti. Maine este imbarcarea catre Spania....
admin:
Am sa transmit azi, tuturor, pozele facute de mine, impreuna cu tabelul cu Email-urile participantilor. Atfel incat sa puteti sa tineti legatura in continuare si sa continuatii prieteniile formate acolo, pe malul Dunarii, la Crisan.
steliana:
--- Citat din: micaela din Duminică, 02 Septembrie 2012, 10:01 ---in trei cuvinte: m-am simtit minunat
--- Terminare citat ---
pe acestea le consider cele mai importante :)
--- Citat din: micaela din Duminică, 02 Septembrie 2012, 10:01 --- "sentimentul nemarginirii pe care l-am simtit la iesirea in mare, la Sulina".
cat despre statistica ochilor albastri, contribui cu cea de la masa noastra: 3 perechi splendide. :)
--- Terminare citat ---
extraordinar sentiment! anul trecut l-am simtit aproape in fiecare Zi! intr-una, - cand am stat aproape toata - cu picioarele in apa Deltei; in alta, cand am traversat Razelm, fascinand cu marea ... in timp ce drumul marginit de copaci, ne ducea spre nemarginire ...; in toate diminetile cand priveam din balcon.
m-am bucurat de statistica unei "toata masa" rogvaiv! al gustarii din peste Zi si al pestelui prins in ea ...
bun venit, tuturor!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă