Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012

<< < (52/72) > >>

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: micaela din Duminică, 02 Septembrie 2012, 16:11 ---sora 17, trimite-mi mail, suna-ma...orice.  eu nu ti-am luat datele de contact convinsa fiind ca esti in excellul (fisier continator de mailuri si telefoane) bucurestenilor "deltisti".

--- Terminare citat ---
ai telefonul inchis...si numarul tu l-ai scris, deci daca-i gresit... :box: :rtfm:

micaela:
da, mi s-a descarcat bateriu' instrumentului de strigat in cyberspatiu si l-am pus la incarcat.
zau ca si eu am ramas bransata la peisajul si la oamenii din Delta. am aceeasi senzatie de a tacea si-a pastra toate cele de le-am vazut si trait... mai tacem putin si pe urma ne dezlantuim.  ;D

da, da, fix asa.. pune una care sa ne socheze cu sexapilu'-ti animalic.  ;D (mai, da' lupul s-a tinut tare.... ;D insa, psihanalizand - asa cum am invatat de la el-  uimirea incarcata de regret, cand ai lipsit la apelu' din ultima barca, hm... creca da urme de slabiciune. tre' sa-l prinzi obosit, la intrarea in vizuina. ;D)

eu din delta m-am ales cu un somn. unu' dinacela nu de 10 m, ci de 10 ore :)...si tot il mai am. mi-e somn, mi-e somn...

micaela:

--- Citat din: Mamica din Sâmbătă, 01 Septembrie 2012, 20:21 --- Se vede treaba ca intalnirea mea cu Florin a determinat o modificare a entropiei sistemului, care a dus la alinierea planetelor, la dezechilibrul campului magnetic al Terrei si la stricarea releului alternatorului masinii mele.   
Aventura ochilor albastri (pana la urma cate perechi au fost?) s-a incheiat. Prieteniile insa, sper sa ramana si sa se sudeze. Deja mi-e dor de voi.
Fetelor, mie Florin mi-a ramas dator!

--- Terminare citat ---

duduita cu zambet de top mondial, io zic sa pastrezi vigilenta, ca Florin are texte si voce muiate-n miere, da' joaca pe mai multe fronturi. si mie mi-a incercat emotionalu' cu cai troieni. Si-acum imi canta-n urechi "mihaela, dragostea mea". Rac, deh, fix ca Geoana.  ;D
sa nu-l crezi.  ;D

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: micaela din Duminică, 02 Septembrie 2012, 17:55 ---duduita cu zambet de top mondial, io zic sa pastrezi vigilenta, ca Florin are texte si voce muiate-n miere, da' joaca pe mai multe fronturi. si mie mi-a incercat emotionalu' cu cai troieni. Si-acum imi canta-n urechi "mihaela, dragostea mea". Rac, deh, fix ca Geoana.  ;D
sa nu-l crezi.  ;D

--- Terminare citat ---
aprob pozitiv. sa nu-l crezi. mai ales daca te cere de nevasta. :giggle:

Mamica:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Duminică, 02 Septembrie 2012, 18:03 ---aprob pozitiv. sa nu-l crezi. mai ales daca te cere de nevasta. :giggle:

--- Terminare citat ---

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm sinner, I'm a saint
....

dar nevasta....niciodata!!!!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă