Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012

<< < (72/72)

Matei:
desi se vede saracie in jur, totusi culorile casei se pastreaza vii.  acum cativa ani am vizitat muzeul satului din bucuresti si-mi amintesc ca mi-a placut foarte mult o casa cele pozate de micaela.
v-o imaginati pe fetita din limuzina de pe alt topic, in  aceasta caruta? sa stiti ca nu mi se pare o idee foarte rea, ar fi interesant un fashion show in carute.

Matei:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 07 Septembrie 2012, 16:42 ---Cu asta cica-i un bai, de-am mai gasit-o pe-aici la inceput de septembrie.... nu mai poate zbura, asa ca la iarna....

--- Terminare citat ---
o poza foarte reusita, mesaj multiplu despre pasari si oameni.

micaela:
ups. am gresit topicu si linku'.  ;D

Mari_a:

--- Citat din: micaela din Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:38 ---alta casa din Letea. remarcati albastrul specific zonei.
--- Terminare citat ---

--- Citat din: Matei din Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:47 ---desi se vede saracie in jur, totusi culorile casei se pastreaza vii.
--- Terminare citat ---

Ne-a spus Costel povestea casei asteia. E imediat langa a lui si acolo sta un cumnat, care-i in carciuma din zori si pana-n seara - si el si nevasta. Din primavara il toaca la cap sa zugraveasca si se rapare gardul... Nu i-a mai ramas vopsea si pentru caruta... pe care a facut-o tot manat de la spate... Sarac-sarac, dar daca esti si lenes...
Uite-o si pe a lui Costel - gardul alaturat

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă