Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012

<< < (39/72) > >>

admin:
N-ai inteles exact la ce m-am referit prin moft. Defineam prin moft ceea ce este peste ceea ce consider eu ca superesential si am enumerat mai sus. Practic de acolo incep serviciile. Pana acolo sunt necesitati superobligatorii. Climatizarea (ventilatia) - intra dupa cum ai vazut la obligatorii. Frigiderul insa nu este cea mai mare prioritate la o camera de hotel. Pana la el mai sunt atat de multe, dar pe care turistul nu le cunoaste in general. Si nu stie ce sa ceara. Si de multe ori incurca ceea ce trebuie sa ofere un hotel de 2 stele cu ce trebuie sa ofere unul de 4.  Si nu la hotelurile din Romania m-am referit, ci la cele din strainatate. La noi, ai sa fi uimita dar clasificarea a fost destul de bine respectata. Daca mergi in Italia, Franta, chiar si Germania o sa gasesti locatii care se vreau de 4 stele si nu concureaza cu una de 2 din Romania. Am vazut destule si iti spun in cunostiinta de cauza. N-au parcare, care in clasificare de 4* este superobligatorie, n-au personal calificat la receptie, n-au supervizor de nivel, nu fac curat in fiecare zi, n-au WiFi performant, au climatizare centralizata subdimensionata si foarte greu de reglat, bai nerenovate de peste 7 ani, mobilier de multe ori desperecheat, n-au servicii de noapte, oohh, n-au multe. Si au 4* si nimeni nu le spune nimic. Noi scriem in bazele de date profesioniste, dar in zadar. Nimeni nu le face nimic. Singura pedeapsa este un grad de ocupare mai scazut, datorat feedback-urilor proaste. Dar au gasit si acolo solutia. Tarife ceava mai mici si ajung la acelasi rezultat. Sunt multe de discutat despre hoteluri si servicii, pot scrie o carte despre asta. Nu am insa timp sa mai intind acum. Vroiam la un moment dat sa lansez un site profesionist pt cei implicati in turism in care sa explic mai multe lucruri legate despre corporate si hoteluri 4 si 5 stele. Dar nu am gasit timpul necesar.

admin:
Daca alegeti varianta Oanei, care mi se pare foarte buna ca timp si legaturi, este bine sa va faceti rezervarile din timp. in primul rand grupul este mare si in al doilea rand mai sunt si altii.

Est bine sa ajungeti acolo pe zi sa va bucurati de excursia pana la Crisan pe lumina.

micaela:
nu ma bag intr-o discutie serioasa pe teme de turism pentru ca e un domeniu de incompetenta jignitoare pentru mine.  ;D
grija mea era sa nu mi se strice crema de fata.  ;D glumesc.

mie mi se pare in regula varianta Mariei revizuita si adaugita de Oana. inteleg ca nu se pot face rezervari asa ca probabil trebuie sa ne cumparam biletele din timp, cei care alegem aceasta solutie.

admin:
Daca pot fi cumparate, cu atat mai sigur si mai bine.

NICOLAE:
....imi pare rau ca nu vin cu voi si ca l am si incurcat pe Gigi.... :( eu am tot cautat pe cineva sa trimit in locul meu dar nu am gasit

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă