Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012

<< < (40/72) > >>

amicu:
Hello . Am revenit. Sunt din Bucuresti si voi merge cu masinuta in Delta. Asa cum v-am spus mai am 2 sau chiar 3 locuri libere in masina. Se baga careva? Masinuta e mai vechiuta dar are un superportbagaj. so? Astept propuneri. 8)

Mari_a:
Wow, ce frumos suna programul, admin! Dintre excursii, mie mi-ar placea mai mult si mai mult la Letea - pentru padurea cu liane (si drumul peste ape si apoi peste dune spre ea), si pentru pitorescul satului de pescari...  Si a doua la Sulina... Imi place portul si imi place plaja... este acolo o apa de mare amestecata cu cea de Dunare... sa te tot scalzi!  :yeah:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 10 August 2012, 13:54 ---Il primim si cu barba si mustati.  ::) Sa zicem asa: mai sunt doua locuri libere, deci decizia trebuie luata repede: lukady si Matei. Cine voteaza pentru?  oO

--- Terminare citat ---
Cei patru evanghelisti erau trei: Luca si Matei!  :angel:

Matei:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 13 August 2012, 10:00 ---....Cei patru evanghelisti erau trei: Luca si Matei!  :angel:

--- Terminare citat ---

vad ca pe langa priceperea ta incontestabila la muzica (te rog, lasa la o parte modestia! altii se lauda din orice pentru nimic :)) ai si un spirit de observatie destul de ascutit insotit de umor fin. :)

Caroline:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 13 August 2012, 10:00 ---Cei patru evanghelisti erau trei: Luca si Matei!  :angel:

--- Terminare citat ---

;D Nici prin cap nu mi-a trecut...  :thumbup:

admin:
Nu uitati va rog de muzica....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă