Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012

<< < (32/72) > >>

Mari_a:
 Chiar el!  :giggle: Nu stiu la ce s-o fi gandit...

Matei:

--- Citat din: Mari_a din Joi, 09 August 2012, 21:55 ---A pus pe ritm si Rasnovul si, mai ales, ditamai Cheile Nerei  ;D  - unde si-a dat masura intregului sau talent!  :2funny:   :dance:   :thumbup: 

...Ce vreau sa-ti zic este ca nimic nu e ceea ce pare a fi si tot ceea ce pare a fi este!  :) Am stat in camera la Cozia cu Caroline si a fost o liniste.... asurzitoare!  :)

--- Terminare citat ---

doua femei destepte, frumoase si fara taca taca taca?! mi-ar placea sa impart camera cu voi intr-una din excursii! no hidden catch, parol fetelor!  :)

micaela:
vestea proasta este ca de data asta Maria sta in camera cu mine, moi, je.  ;D ( a ramas asa, Maria, ca discutasem asta acum muuult timp?)

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 10 August 2012, 09:28 --- Chiar el!  :giggle: Nu stiu la ce s-o fi gandit...

--- Terminare citat ---

nu stim, nu stim, nu stim.... da' baunim.  :giggle: :giggle: :giggle:

ah, ca mi-am amintit...dansator avem, da' un domn de curtat hartuitor, pentru care sa ne concuram, sicanam, la limita incaieram  :2funny:, avem? adica un domn care sa aduca la lumina soarelui esenta feminitatii?  ;D ;D

micaela:
Ma uit la lista si cum nu-s nickname-urile nu prea recunosc. Vad ca mai sunt Delia din Brasov (super!) si Paulette - izvor nesecat de poante  :), insa in rest....nu recunosc. Oti nu e? :'(
parca se inscrisese si Guess, nu?

Mari_a:
Nu-i problem, ne "recunoastem" acolo. Vad ca mai sunt doua locuri libere, asa ca fetele daca vor...  :)

--- Citat din: micaela din Vineri, 10 August 2012, 09:47 ---de data asta Maria sta in camera cu mine, moi, je.  ( a ramas asa, Maria, ca discutasem asta acum muuult timp?)
...
da' un domn de curtat hartuitor, pentru carea sa ne concuram, sicanam, la limita incaieram  :2funny:, avem? adica un domn care sa aduca la lumina soarelui esenta feminitatii?  ;D ;D

--- Terminare citat ---
Oui, Madame!  :)

Pai poate vine Kurt Cobain din avatarul de mai sus...  :blush:
Pana una-alta sa va mai hartuiesc eu un pic (ca-s inghesuita rau cu timpul!): hai sa ne organizam cu transportul Bucuresti-Tulcea si retur!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă