Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012

<< < (31/72) > >>

micaela:

--- Citat din: Mari_a din Joi, 09 August 2012, 21:55 ---
Mica, scriai pe-aici ca ai fost curioasa sa o cunosti pe Maria care - la umbra tastelor - rasturna pe forum toate prostiile posibile si imposibile... as zice ca asa cum rastorni tu cafeaua!  :D (Ca multe am mai scris!  :giggle: Cred ca pe toate pe care le stiu....) Si ai avut surpriza sa intalnesti o persoana care mai mult asculta....
Imi amintesc ca la prima mea iesire cu SC - care a fost in Delta, anul trecut, grupul se astepta sa intalneasca un clovn... iar eu veneam dupa o perioada foarte grea si eram atat de obosita incat nu mai aveam nici puterea sa rad...
Ce vreau sa-ti zic este ca nimic nu e ceea ce pare a fi si tot ceea ce pare a fi este!  :) Am stat in camera la Cozia cu Caroline si a fost o liniste.... asurzitoare!  :)

Abia astept sa ne vedem la Crisan!
Deci: idei de transport?

--- Terminare citat ---

as spune mai mult de atat...ca am revenit pe forum, dupa o perioada destul de lunga de tacere (eu cand sunt trista tac :)) pentru ca te-am urmarit si apreciat pe tine, pe forum, la vremea aceea. si nu mi-ai parut jamais ün clovn"ci o persoana deosebit de inteligenta si cu f. mult umor. E drept ca aveam despre tine reprezentarea unei persoane vorbarete si dinamice, mai in varsta si grasa  (ca asa te autoironizai tu, aiurea, pe aici ;D).
Da, am auzit si despre Carol ca nu este atat de vorbareata in realitate, ca pe forum, da-n rest ca ar fi ceea ce pare, de aceea-mi doresc sa o cunosc. :)

cu ce ne transportam, deci? cu bicicletele cat am face?  ;D

micaela:

--- Citat din: Mari_a din Joi, 09 August 2012, 22:01 ---Nu esti la curent.... 313! Dar n-are statie la Tulcea....

--- Terminare citat ---

a, daaa?  ;D

Caroline:

--- Citat din: Mari_a din Joi, 09 August 2012, 21:55 ---Ce vreau sa-ti zic este ca nimic nu e ceea ce pare a fi si tot ceea ce pare a fi este!  :) Am stat in camera la Cozia cu Caroline si a fost o liniste.... asurzitoare!  :)

--- Terminare citat ---

Bre, cand pisica nu-i acasa...  ;D
Eu as zice ca a fost o liniste linistitoare, Maria!  ;) Lucru care nu se poate spune si despre dans... de la Rev pana la Rasnov.  *|*

Mari_a:
Da, da, da, asa-i. Mie mi-a fost bine. :) Ce sa facem si noi, cand pisica nu-i acasa mai punem de-o barfa mica pe-aici… :D  Stai sa vezi cand o sa citeasca Florin…  :giggle:  Ca si-a facut cont… Si, ca sa nu fie nici o confuzie, la nume si-a adaugat… numarul de kilograme… :2funny:
Florin e un tip fain si la dans chiar ca e maestru! Io una abia astept sa-l invartesc prin Crisan pe-acolo!  :dance: Nu l-am intrebat daca stie sa inoate... >:D

Asadar: cine aduce muzici si cum ajungem si noi mai... lin la Tulcea?

micaela:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 10 August 2012, 07:27 ---Da, da, da, asa-i. Mie mi-a fost bine. :) Ce sa facem si noi, cand pisica nu-i acasa mai punem de-o barfa mica pe-aici… :D  Stai sa vezi cand o sa citeasca Florin…  :giggle:  Ca si-a facut cont… Si, ca sa nu fie nici o confuzie, la nume si-a adaugat… numarul de kilograme… :2funny:
Florin e un tip fain si la dans chiar ca e maestru! Io una abia astept sa-l invartesc prin Crisan pe-acolo!  :dance: Nu l-am intrebat daca stie sa inoate... >:D

Asadar: cine aduce muzici si cum ajungem si noi mai... lin la Tulcea?

--- Terminare citat ---

cate kilograme are, sa nu-l confundam?  ;D
acuma, daca si-a facut cont si citeste, moderez laudele....mda, mda, danseaza binisor... ;D ;D

L.E. o fi cela cu 69? :faint: n-o fi semnul lui zodiacal rotit la 90 de grade, ca la Kama Sutra sigur nu s-a gandit. ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă