Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august 01 septembrie 2012
micaela:
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 10 August 2012, 10:02 ---Oui, Madame! :)
Pai poate vine Kurt Cobain din avatarul de mai sus... :blush:
Pana una-alta sa va mai hartuiesc eu un pic (ca-s inghesuita rau cu timpul!): hai sa ne organizam cu transportul Bucuresti-Tulcea si retur!
--- Terminare citat ---
e parfait, Madame. :) Fii linistita, nici eu nu-s o mare vorbareata, nu tin sa fiu prima la baie si cand intru nu stau cu orele. si nu sforai. ;D
that Kurt Cobain haits me, asa ca nu l-as hartui neam, asa cum fac de obicei cu domnii. ;D ;D
cuget la transport dar vad ca-i gol, alb, nada in capul meu. sunt nula, nula la organizari de excursii interne. recunosc ca de obicei organizeaza altcineva iesirile prin tara. doar de cele de peste granita m-am ocupat eu, si acolo a fost simplu, ca-s n-spe companii de transport aerian. da' chiar, n-am putea merge cu elicopterul? ar fi o experienta noua. Cea mai exotica calatorie a fost aceea cand, plecati intr-o excursie cu un autocar, s-a defectat, si singura varianta gasita a fost continuarea parcursului in masini de politie din acelea cu care se transporta puscariasii. inutil sa povestesc ce distractie a fost in dube, privind peisajul printre gratii. ;D
Mari_a:
Mmm, daca nu si nu cu masinile proprii si personale, uite ce-am gasit vizavi de Carrefour Orhideea (deci la metrou - statia Grozavesti, pe linia Preciziei, treci prin curtea supermarketului - si la stanga in sus iesi direct in autogara Augustina):
http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-Tulcea/643-564.aspx?zi=2012-08-28
Cred ca cea de 7,00 ar fi numa' buna, ca cea de 9 ajunge la 13,30 - chiar cand pleaca "pasagerul", adica nava de transport persoane... (adica (,) catamaranul, ca pasagerul nu circula martea...)
micaela:
mie mi se pare o varianta foarte posibila. :)
admin:
Din Tulcea vom fi preluati de gazda noastra.
lukady:
--- Citat din: micaela din Vineri, 10 August 2012, 09:47 ---vestea proasta este ca de data asta Maria sta in camera cu mine, moi, je. ;D ( a ramas asa, Maria, ca discutasem asta acum muuult timp?)
nu stim, nu stim, nu stim.... da' baunim. :giggle: :giggle: :giggle:
ah, ca mi-am amintit...dansator avem, da' un domn de curtat hartuitor, pentru care sa ne concuram, sicanam, la limita incaieram :2funny:, avem? adica un domn care sa aduca la lumina soarelui esenta feminitatii? ;D ;D
--- Terminare citat ---
ati pus 'tzara la cale'' ??.... :2funny:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă