Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012

<< < (25/72) > >>

Caroline:

--- Citat din: NICOLAE din Vineri, 06 Iulie 2012, 11:00 --- :) ;) :D ;D...eu nu am glumit cand am spus ca sunt dedicat vanatorii pasareleor in totalitate,nu inteleg aluzia ta fina....

--- Terminare citat ---

Vai de mine, dar nu era absolut nicio aluzie... doar un banc.  ;D

amicu:
Hellooooo everybody in the casa mare . Stiu ca nu are legatura cu ce ati discutat voi pana acum dar eu ma bag in discutie. M-am inscris pt excursia din Delta. Sunt din Bucuresti si merg cu masinuta. Mai am 2 locuri libere. Se baga careva? Am o masina mai vechiuta dar are un portbagaj super mare.
So? Astept propuneri.  :)

nickyblu:
Buna Ana!  :) Am ajuns si eu acasa si ma pregatesc de plecare pe Transfagarasan. In portbagajul masinii am gasit un baston telescopic (de treking parca-i spune). Parca tu aveai asa ceva. Daca-i al tau ti-l aduc cu prima ocazie cand trec prin Bucuresti.

luciamanta:
Borşul de peşte va fi gătit cu apă din Dunăre?

dauina:

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 20 Iulie 2012, 15:04 ---Borşul de peşte va fi gătit cu apă din Dunăre?

--- Terminare citat ---
in cazul asta cred ca poti face economie la peste; ce rost are sa mai adaugi, caci miroase oricum!!!! :whistle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă