Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august 01 septembrie 2012
NICOLAE:
--- Citat din: bi_anca din Marți, 03 Iulie 2012, 14:22 ---Eu am incredere in Nicu si cred ca daca vrea .....poate
--- Terminare citat ---
...de cand cu facebook ul asta nu mai fac fata solicitarilor :) asa caci cred ca o sa te dezamagesc :)
NICOLAE:
--- Citat din: luciamanta din Marți, 03 Iulie 2012, 15:49 --- În altă ordine de idei, pentru a ţine ţânţarii la distanţă, atunci când se vor încinge cărbunii pentru grătar este recomandat a se presăra peste ei praf de rozmarin si salvie!
--- Terminare citat ---
....cu rozmarin si salvie tantarii sunt mai gustosi...stiati ca? :)))
luciamanta:
--- Citat din: NICOLAE din Marți, 03 Iulie 2012, 20:56 ---....cu rozmarin si salvie tantarii sunt mai gustosi...stiati ca? :)))
--- Terminare citat ---
Nicolae, să înţeleg că ai încercat deja? ;D
Caroline:
--- Citat din: NICOLAE din Marți, 03 Iulie 2012, 20:49 ---.....eu vin mai mult pentru spiritul SC ,dar sa stii ca chiar daca era sa pice ceva nu vroiam sa le iau in tolba acasa.....:)
--- Terminare citat ---
Ne-am prins, Nicolae, tu vrei doar sa iei... nu si acasa. :strambatura:
Cat despre "partenera de camera" iti recomand bancul de mai jos:
Un reporter aude ca exista un sat de homosexuali si merge sa verifice:
- Buna ziua, Ioane. Am auzit ca satul vostru e unul de homosexuali. E adevarat?
- Apai... eu nu stiu, n-am auzit d'astea pan-acu'. Da' stai sa intreb pe nevasta-mea. Gheoooorgheeee!
NICOLAE:
--- Citat din: Caroline din Joi, 05 Iulie 2012, 19:56 ---Ne-am prins, Nicolae, tu vrei doar sa iei... nu si acasa. :strambatura:
Cat despre "partenera de camera" iti recomand bancul de mai jos:
Un reporter aude ca exista un sat de homosexuali si merge sa verifice:
- Buna ziua, Ioane. Am auzit ca satul vostru e unul de homosexuali. E adevarat?
- Apai... eu nu stiu, n-am auzit d'astea pan-acu'. Da' stai sa intreb pe nevasta-mea. Gheoooorgheeee!
--- Terminare citat ---
:) ;) :D ;D...eu nu am glumit cand am spus ca sunt dedicat vanatorii pasareleor in totalitate,nu inteleg aluzia ta fina....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă