Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august 01 septembrie 2012
luciamanta:
Dauina, îmi place că eşti pusă pe glume! Va fi gustos borşul de peşte, va fi un borş adevărat cu peşte din belşug! Nu trebuie făcută economie, nu, nu, totul va fi ca la carte, sunt sigură că Gigi va avea grijă de acest lucru! :)
NICOLAE:
--- Citat din: amicu din Joi, 19 Iulie 2012, 20:14 ---Hellooooo everybody in the casa mare . Stiu ca nu are legatura cu ce ati discutat voi pana acum dar eu ma bag in discutie. M-am inscris pt excursia din Delta. Sunt din Bucuresti si merg cu masinuta. Mai am 2 locuri libere. Se baga careva? Am o masina mai vechiuta dar are un portbagaj super mare.
So? Astept propuneri. :)
--- Terminare citat ---
,,,,,da amicu, posibil,inca nu stiu cand ajung la aeroport :)))
amicu:
--- Citat din: NICOLAE din Vineri, 20 Iulie 2012, 17:58 ---,,,,,da amicu, posibil,inca nu stiu cand ajung la aeroport :)))
--- Terminare citat ---
,,,,,da NICOLAE , cand vei sti ma vei anunta
amicu:
--- Citat din: nickyblu din Joi, 19 Iulie 2012, 20:34 ---Buna Ana! :) Am ajuns si eu acasa si ma pregatesc de plecare pe Transfagarasan. In portbagajul masinii am gasit un baston telescopic (de treking parca-i spune). Parca tu aveai asa ceva. Daca-i al tau ti-l aduc cu prima ocazie cand trec prin Bucuresti.
--- Terminare citat ---
Buna Nicu :) lume noua....doar pungile sunt vechi :whistle: da , bastonasul ala e al meu . cand se poate voi intra eu in posesia lui... mai nicu dar stiu ca ai cam stat pe aici . ai devenit jr member??!!
cool ai avansat in grad ;) frumos pe tranfagarasan . sa ai parte de zile frumoase si oameni veseli. ne mai auzim noi pe aici
steliana:
--- Citat din: dauina din Vineri, 20 Iulie 2012, 15:45 ---in cazul asta cred ca poti face economie la peste; ce rost are sa mai adaugi, caci miroase oricum!!!! :whistle:
--- Terminare citat ---
singura economie in delta, - anul trecut - a fost la pofta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă