Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012

<< < (18/47) > >>

DanaC:
Eu am platit, te rog pune-ma pe lista. Poate mai asteptam un pic si pe Elena. As putea sta intr-o camera cu ea. Din pacate intra rar pe forum si nu am niste date de contact.

Caroline:
Tot citind pe-aici, ini dau seama ca voi ziceti bine ce ziceti. Oricum vineri va trebui sa ma invoiesc de la serviciu, asa ca de ce nu de joi?  :D Pentru mine nu ar fi o problema sa vin de joi seara, de la Sibiu nu e mai mult de o ora pana la Calimanesti, cu autobuzul. Problema care se pune este "cuplarea" pe camere, care sa ramana aceeasi de joi pe vineri. Astept sa vad daca mai aveti nevoie de o colega de camera joi seara si pe urma poate vorbesc si eu cu Samiza.  :)

nickyblu:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 22 Aprilie 2012, 15:54 ---Problema care se pune este "cuplarea" pe camere, care sa ramana aceeasi de joi pe vineri. Astept sa vad daca mai aveti nevoie de o colega de camera joi seara si pe urma poate vorbesc si eu cu Samiza.  :)
--- Terminare citat ---
Daca iese ce ne-am propus inseamna ca sunt trei colege, asa ca daca vii ar fi numai bine si stati cate doua, trebuie sa vorbesti cu ele daca le prinzi online  :smiley6600:

amicu:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 22 Aprilie 2012, 15:54 ---Tot citind pe-aici, ini dau seama ca voi ziceti bine ce ziceti. Oricum vineri va trebui sa ma invoiesc de la serviciu, asa ca de ce nu de joi?  :D Pentru mine nu ar fi o problema sa vin de joi seara, de la Sibiu nu e mai mult de o ora pana la Calimanesti, cu autobuzul. Problema care se pune este "cuplarea" pe camere, care sa ramana aceeasi de joi pe vineri. Astept sa vad daca mai aveti nevoie de o colega de camera joi seara si pe urma poate vorbesc si eu cu Samiza.  :)

--- Terminare citat ---
Buna Caroline.
Daca doresti atunci putem fi colege de camera  joi si vineri la hotel orizont in cozia. dar trebuie sa stabilim de azi ca maine samiza vb la hotel si prin agentie e putin mai ieftin. ce zici? eu sunt ana si deja am vb cu nikyblu, dana c si elena d sa venim de joi seara impreuna la hotel.
So.... astept raspuns

amicu:

--- Citat din: elena d din Sâmbătă, 21 Aprilie 2012, 16:10 ---Dana.c sa stii ca eu sunt amatoare sa merg cu tine.

--- Terminare citat ---
elena d te rog sa ne spui daca intr-adevar te-ai hotarat sa mergi de joi la cozia pentru a face samiza corect rezervarile la hotel . tu ai putea sta cu Dana C iar eu as putea sta cu Caroline daca este de acord iar Nikyblu va sta alone :'(
astept raspuns

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă