Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 13 mai 2012
nickyblu:
Oricum cu masina mea drumul de la Bucuresti la Calimanesti, dus si intors ne costa cam 100 lei, deci asta inseamna 25 lei de fiecare. Eu zic ca ne incadram in buget :)
amicu:
--- Citat din: nickyblu din Duminică, 22 Aprilie 2012, 00:15 ---Oricum cu masina mea drumul de la Bucuresti la Calimanesti, dus si intors ne costa cam 100 lei, deci asta inseamna 25 lei de fiecare. Eu zic ca ne incadram in buget :)
--- Terminare citat ---
cool . am trimis un e-mail lui samiza sa vedem daca ne poate face din partea agentiei rezervarea si pentru 10/11 mai cu cina aferenta poate? sa vedem poate ne costa mai putin
asa o noapte la hotel costa pt single 100 lei . sa vedem ce ne raspunde samiza
nickyblu:
Ma bucur ca ai preluat sarcina asta pentru ca eu la capitolul organizare sunt "varza" :)
Cred ca am alte talente........sunt ascunse asa de bine ca nici eu nu le cunosc :giggle:
nickyblu:
--- Citat din: marian11 din Duminică, 22 Aprilie 2012, 08:38 ---100 lei ??? BUCURESTI -CALIMANESTI DUS INTORS ???
--- Terminare citat ---
Cam cati km sunt din Bucuresti pana la Calimanesti? Eu am aproximat ca e ca si un drum de la Constanta la Bucuresti pe care eu il fac dus-intors cu 100 lei. Ce nu am spus e ca am instalatie secventiala pe gpl si asta schimba datele problemei :giggle:
amicu:
--- Citat din: amicu din Duminică, 22 Aprilie 2012, 00:43 ---cool . am trimis un e-mail lui samiza sa vedem daca ne poate face din partea agentiei rezervarea si pentru 10/11 mai cu cina aferenta poate? sa vedem poate ne costa mai putin
asa o noapte la hotel costa pt single 100 lei . sa vedem ce ne raspunde samiza
--- Terminare citat ---
Dana C, Elena D deja ati achitat excursia pt cozia? daca sunteti de acord cu rezervarea unei alte nopti - cea din 10-11.05 tot la orizont si cu cina atunci vb samiza pt noi . dar trebuie sa-i spunem sigur daca asta dorim
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă