Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012

<< < (47/47)

Mari_a:
Am in calculatorul asta pozele facute anul trecut de Gigi la Cozia - eu nu am urcat tot traseul pe jos - o parte l-am facut cu masina. Jhon, da-mi pe mail adresa ta si ti le pot trimite.
A fost foaaarte frumos, peisaje super, verdele de mai minunat insa, pentru mine, cam complicat de sarit din piatra-n piatra precum caprele negre!  :D

wonderland:
”Nimic nu se face fara efort, nici o satisfactie nu va fi obtinuta vreodata fara un strop de sudoare”  by Gigi :giggle:

Eu, ca una deja înhămată la această întrecere cu caprele negre nu vreau să mă las deloc descurajată. Am citit acolo că nu e periculos și că dificultatea e medie, imaginile sunt mirifice.
Și de-oi fi ultima din grup, că cineva trebuie să fie, tot mă târâi. Drept e că întoarcerea, coborârea cu microbuzul de pe Vf Cozia, a cântărit greu în decizia finală;D Și bălăceala de la întoarcere. Și lalelele. Și tot ce promite descrierea acțiunii, pozele pe care le-am găsit pe net, încurajarea unei prietene, profesioniste în ale muntelui, care știe ce pot eu, începătoarea amatoarea de mine și nu m-ar fi lăsat să mă arunc în ceva ce mă depășește  :dance:

*|*Abia aștept. Sănătoasă să fiu, că doar nu m-a întinde răceala asta rezistentă până în mai. :hammer:
Pana atunci - aerobic la greu!

IuliaT:
Mimi la Cozia inceputul este mai pieptis...dar daca incepi asediul dupa 15 min. oricum  nu mai e alt cale decit inainte.
Merita cu varf si indesat excursia, iar ca relaxare dupa trasee montane se poate o face o baie la strandurile termale din zona.
So...distractie placuta si poate apucati naricisele salbatice, noi am gasit doar niste stinjenei si mosdreanul(nu stiu daca am tinut mine corect numele) dar tot a meritat.
Si era sa uit de tocanita de plerotus de padure.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă