Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 13 mai 2012
Caroline:
OK, I'm in. Deci socotiti 2 camere x 2 fete pentru joi seara (nu stiu inca la cat ajung, da ajung eu... cu ceva) + 1 camera nickyblue. ;)
Numarul meu de mobil sa tinem legatura: 0742.975907.
elena d:
Merg sigur de joi si am vorbit astazi cu Samiza. Am numarul de telefon al Danei si o sa vorbesc cu ea. Poti sa-i ceri Samizei numarul de telefon ca sa vorbim.
IuliaT:
--- Citat din: bitek din Joi, 19 Aprilie 2012, 13:49 ---Iulia, in principiu am cam fi cativa care am putea face un echipaj (tu, kike, eu si ioana), bine-inteles, daca esti tu de acord, numai ca...n-am avut cum sa dam de tine sa stabilim detalii.
--- Terminare citat ---
Buna deci gasca e gata Super. Sigur mergem impreuna. Eu nu am mai intrata aici in ultima vreme dar ti-am adaugat id de mess si vorbim acolo.
Am vazut ca gasca s-a marit de ma ultima mea intrare asa ca va iesi super. Oricum eu una am emoti cu rezistenta mea la urcare dar nici nu ma las asa usor.
Referitor la plecare eu am aproximat 2:30h , trebuie sa ajungem la 9pm in Calimanesti asta vine 6:3pm iesire din Buc., deci pe la 6pm ar trebui sa ma urnesc sa adun gasca. Mai sunt 2 sapt. in care avem vreme sa stabilim de unde sa va iau si mai ales cine ma trezeste. Eu de una singura nu garantez ca ma trezesc la ore atat de matinale :help:.
Pupilici
Caroline:
Salutare, gasca! Am vorbit cu Samiza si cu Doina acum la Rasnov si am inteles ca joi seara vom fi 7 la Calimanesti. :thumbup:
Eu o sa iau autobuzul din Sibiu, cred ca ajung in jur de ora 19. O sa va rog sa-mi spuneti daca impartirea pe camere ramane cum am stabilit.
In rest, nici eu nu pariez prea mult pe rezistenta mea la urcare, da' dupa "antrenamentul" de la Rasnov, am incredere ca o sa ne descurcam noi cumva acolo, unu' pe altu' si invers. :help: Abia astept! :dance:
oti:
dragilor, nu pot sa va las nr. impar acolo, ca nu e de bine. pastrati-mi si mie un loc pe langa voi. vin si eu de joi seara, ca nu are cine sa ma insoteasca vineri de cu zori si mi-e asa de fricaaaa! :whistle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă