Autor Subiect: Revelion 2013  (Citit de 132233 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

LiaV

• Vizitator
Re: Revelion 2013
« Răspuns #375 : Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013, 14:53 »
LiaV eu am comunicat si ma tin de cuvant, ca transmit pozele facute de mine si ce primesc intre timp, lista de participanti cu adrese Email si filmul montaj la care lucreaza Iulian, dar o data toate. Se lucreaza la montaj, nu este gata, de aceea inca nu am transmis. Imediat cum primesc de la Iulian, in urmatoarea clipa le urd toate pe wetransfer si transmit.

Regula de a nu posta poze cu persoane este inca de la inceput. Atunci cativa membrii mi-au comunicat ca nu doresc sa apara in poze postate public si pt ca este greu sa faci o delimitare intre cei care accepta si cei nu, deci o regula neregula, a ramas sa ne bucuram de poze doar intre participantii la actiuni.

Schimbul de poze sau circulatia lor intre participanti nu este doamne-fereste in nici un fel restrictionat, sper sa nu se inteleaga asa ceva. Nu monitorizez vreun schimb, niciodata nu s-a pus problema de asa ceva. Tocmai ca eu insist pe comunicarea postactiune, ceea care intretine si dezvolta relatiile infiripate in cele cateva zile. Transmiterea pozelor si filmuletelor face parte din comunicare, deci let's do it! De asemenea cine doreste sa posteze imagini cu persoana sa si altele de la care are acordul, o poate face fara probleme. Eu evit discutiile care s-ar putea crea prin aparitia in poze a unor persoane, fara acordul lor. Atat.

Eu astept cu nerabdare pozele si filmele tale, sunt sigur ca multi si le doresc, mai ales ca tu ai surprins multe cadre si momente importante, la care noi doar am admirat, fara sa imortalizam.

Am inteles, Gigi. Nu vor, nu vor.

Astept si eu cu nerabdare filmul montat de Iulian, poate acolo gasesc si eu ceva de aratat prietenilor si familiei mele, sa ma laud ca am fost undeva, ca am facut ceva.
Deocamdata, in ce am primit de la Mariana (multumesc!), eu nu apar decat insignifiant, in vreo 12 poze. Voi incerca ca in viitor sa ma fac mai vizibila ;)

Ii voi trimite Marianei pozele pe care le am. Si cu filmele, asa cum am spus, mai dureaza.

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #376 : Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013, 14:58 »
Trimite-mi, te rog, cand poti, pozele ce mi le-ai facut la intrare, in seara de Revelion (bune-rele, cum or fi), sa ma vad si eu cum arat imbracata in tol festiv :))

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #377 : Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013, 18:58 »
@liav - cu montajele video e mai greu pt ca implica ceva mai multe ore la prelucrare ...  si-al meu e posibil sa fie gata spre sfirsitul saptaminii viitoare daca am suficient timp liber ...

consider ca ar fi util sa se posteze link-urile de download intr-o sectiune pe forum destinata utilizatorilor inregistrati pt doritori - acele link-uri expira la un moment dat (deci n-ar fi o problema de privacy prea mare), plus de asta ar fi folositoare ca punct de reper noilor veniti sa vada in ce se baga la actiuni ;)

Offline monica.deaconeasa

• Full Member
  • Mesaje postate: 101
« Răspuns #378 : Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013, 21:44 »
buna seara
cine are poze in care apar, as dori si eu acele poze

Offline Viorica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #379 : Duminică, 13 Ianuarie 2013, 11:24 »
Buna tuturor,

Poze, poze si iar poze. Si eu doresc sa vad atat pozele cu mine cat si cu toti cei prezenti la revelion. Participand pentru prima data la un eveniment cu grupul SC, doresc sa va revad pe toti pentru a-mi improspata memoria.

Pentru toti cei care au facut poze si au dispozitia necesara pentru a trimite poze sau link-uri de unde sa le luam, postez adresa mea de e-mail: viorica_muresan@yahoo.com.

Multumiri anticipate :)
Viorica

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #380 : Duminică, 13 Ianuarie 2013, 12:51 »
Am simtit ca nerabdarea de a revedea cel putin in poze pe ceilalti cu care ati petrecut Revelionul este mare. Asa ca nu mai astept finalizarea montajului video (urmand ca pe acesta sa vi-l transmit intr-un Email ulterior) si va transmit tuturor celor care ati participat cate un Email care va contine:
- pozele facute de mine (ultimele 831 de pe folder), cele primite de la Codru, de la Lia, de la Kike si Maria. Toate sunt intr-un singur rar
- filmuletele facute de mine la revelion, la plecare
- tabelul cu participanti si adresele de Email. Lipsesc 2 persoane, insa nu stiu care...poate descoperiti voi.

Incep acum sa urc pe wetransfer, apoi veti primi in fw un Email de pe office@singlescamp.ro, care va contine link-ul de Download. Fisierele de poze, filme si xls sunt arhivate in rar, deci pentru a le desface va trebui sa aveti instalata versiunea free de winrar.

Cine nu primeste pana deseara Email-ul meu, rog sa imi scrie Email pt a-i folosi adresa de transmitere. Aici degeaba imi scrieti pt ca poate aparea aceiasi problema prin folosirea inca o data a adresei pe care o am. Deci scrieti-mi pe office@singlescamp.ro, doar atat: "n-am primit" si imediat cum am timp va transmit fisierele.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #381 : Duminică, 13 Ianuarie 2013, 14:12 »
Am incarcat pe wetransfer, acum va transmit Email-urile. Descarcarea va dura ceva timp, daca nu aveti internet cu banda mai mare de upload. Mie mi-a luat o ora sa urc fisierele si am viteza destul de mare de incarcare. Este aproape 1 GB. Pozele au trecut prin resize toate, am incercat sa nu incarc inutil fisierele.

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #382 : Duminică, 13 Ianuarie 2013, 14:31 »

consider ca ar fi util sa se posteze link-urile de download intr-o sectiune pe forum destinata utilizatorilor inregistrati pt doritori - acele link-uri expira la un moment dat (deci n-ar fi o problema de privacy prea mare), plus de asta ar fi folositoare ca punct de reper noilor veniti sa vada in ce se baga la actiuni ;)

Suntem deja doi care gandim astfel. E bine. Mai e cineva? :))

Ai dreptate Rocky. Daca cei noi ar vedea poze si, mai ales filme, cred ca si-ar face o impresie de locul unde au intrat. Ar putea astfel alege daca vor o distractie ca cea de Revelion sau o excursie intr-o zona frumoasa a Romaniei, cu traditii si plimbari in natura.
Dar asa? Ce poti alege din discutii? Eu am reactionat la ele, m-am speriat cand am vazut ca se vorbea atat de rock. Insa realitatea a fost cu totul alta.
Acum, astept Sighisoara si, din nou, desi s-a mai facut acesta excursie, nu stiu mai nimic. E doar un colt de necunoscut ce-l astept cu nerabdare.

Mai ganditi-va...
Eu spun ca imaginile sunt cele mai convingatoare pentru cei noi, singuri si sovaitori.
Ma rog... parerea mea. Gigi... nu-mi mai explica inca o data regula grupului, ca ti-am inteles explicatia. Am profitat doar de ocaziune  ;) ...si cred ca o voi mai face, pentru ca stiu ce inseamna sa ai o varsta, sa intri intr-un grup si sa nu stii prea multe.

Am pus si o parte din filme pe wetransfer. Linkul are valabilitate limitata.
Le-am trimis lui Gigi si le voi trimite celor care ati scris adresele de email aici.

Celelalte filme... oleaca mai incolo.

Va imbratisez pe toti!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #383 : Duminică, 13 Ianuarie 2013, 14:35 »
Este foarte adevarat ca pozele si filmele ar ajuta foarte mult, in special pe cei mai putin decisi. O sa reiau ceva mai incolo aceasta tema, printr-un sondaj in grup. Este foarte posibil ca intre timp sa se fi schimbat lucrurile si cei din valul de acum sa vada altfel....

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #384 : Duminică, 13 Ianuarie 2013, 14:43 »
Este foarte adevarat ca pozele si filmele ar ajuta foarte mult, in special pe cei mai putin decisi. O sa reiau ceva mai incolo aceasta tema, printr-un sondaj in grup. Este foarte posibil ca intre timp sa se fi schimbat lucrurile si cei din valul de acum sa vada altfel....

Wow!!!! Un pas inainte!!!!

Din cca 2500 de persoane (sau cate suntem), mereu se va gasi cineva care sa spuna NU, Gigi. Tu esti cel cu trierile celor nou intrati (si nu numai) si cu regulile, pana la urma, in functie de optiunea majoritatii. Pana la urma suntem un grup de oameni singuri, care venim aici si in ceea ce voi organizati, pentru ca nu mai vrem sa fim singuri, nu-i asa?
A te simti bine intr-un grup, este si aceasta o optiune.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #385 : Duminică, 13 Ianuarie 2013, 14:46 »
Da, doar ca nu doresc ca acea majoritate sa fie intr-un fel determinanta. Mizez in situatii de asta pe intelegere si unanimitate aproape totala. Altfel...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #386 : Duminică, 13 Ianuarie 2013, 15:18 »
Lia, sa stii ca filmuletele tale au iesit excelent! Acum m-am uitat peste ele si pt ceva filmat fara lumini, este super! Uitandu-ma la imagini, parca eram acolo...

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #387 : Duminică, 13 Ianuarie 2013, 16:44 »
Lia, sa stii ca filmuletele tale au iesit excelent! Acum m-am uitat peste ele si pt ceva filmat fara lumini, este super! Uitandu-ma la imagini, parca eram acolo...

Ma bucur, Gigi! Ma bucur din suflet!

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #388 : Duminică, 13 Ianuarie 2013, 16:47 »
Unele sunt facute cu aparatul foto, altele cu cel de filmat.
Mi se pare ca cel de fotografiat, chiar daca fundalul s-a adaptat ambientului (uneori e prea galben de la rosul perdelelor), a scos filme mai clare.

Offline illina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #389 : Duminică, 13 Ianuarie 2013, 19:57 »
Am primit fotografiile si filmuletele, sunt foarte multe si  le-am vizualizat pe sarite, trebuie sa-mi rezerv ceva timp sa le vad pe toate! Multumesc Gigi si voua  Lia, Maria, Kike, si celorlalti care le-ati facut!