Am simtit ca nerabdarea de a revedea cel putin in poze pe ceilalti cu care ati petrecut Revelionul este mare. Asa ca nu mai astept finalizarea montajului video (urmand ca pe acesta sa vi-l transmit intr-un Email ulterior) si va transmit tuturor celor care ati participat cate un Email care va contine:
- pozele facute de mine (ultimele 831 de pe folder), cele primite de la Codru, de la Lia, de la Kike si Maria. Toate sunt intr-un singur rar
- filmuletele facute de mine la revelion, la plecare
- tabelul cu participanti si adresele de Email. Lipsesc 2 persoane, insa nu stiu care...poate descoperiti voi.
Incep acum sa urc pe wetransfer, apoi veti primi in fw un Email de pe office@singlescamp.ro, care va contine link-ul de Download. Fisierele de poze, filme si xls sunt arhivate in rar, deci pentru a le desface va trebui sa aveti instalata versiunea free de winrar.
Cine nu primeste pana deseara Email-ul meu, rog sa imi scrie Email pt a-i folosi adresa de transmitere. Aici degeaba imi scrieti pt ca poate aparea aceiasi problema prin folosirea inca o data a adresei pe care o am. Deci scrieti-mi pe office@singlescamp.ro, doar atat: "n-am primit" si imediat cum am timp va transmit fisierele.