Autor Subiect: Revelion 2013  (Citit de 132177 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Revelion 2013
« Răspuns #360 : Duminică, 06 Ianuarie 2013, 18:46 »
Recunoasteti?

asta-mi aminteste de condurii mei spre dimineata  ;)  revelionul de la felix ... parca ieri a fost  ::)
nihil sine deo

Costeltm

• Vizitator
« Răspuns #361 : Duminică, 06 Ianuarie 2013, 19:01 »
Lia,
Asta e un mesaj special pentru tine!Citesc si ai scris si realizez ce om sensbil poti fi!
Pt. ca nu te omori dupa rock(nici eu de altfel, cu mici exceptii printre care si Queen), uite iti dedic o melodie care mie imi place imens si care a fot pusa si la revelion spre dimineata cred.

Sper sa-ti placa! :love:

Danseza cineva?

Offline tichi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #362 : Duminică, 06 Ianuarie 2013, 19:23 »
  Dragilor SC,
 Nu mai conteaza ca am ajuns acasa cu o raceala zdravana :'(, conteaza faptul ca m-am simtit extraordinar alaturi de voi *|*, asa ceva nu mi s-a mai intamplat in ultimii 30-35 de ani, poate doar in copilarie cand ne adunam la bunici toata familia.....Asta a fost tare demult....Sa dansezi timp de 4 nopti una dupa alta, dar sa si ai chef pentru asa ceva, a fost ceva magnific !!! :yeah: Pentru asta va multumesc voua, Gigi si Samiza, ca existati si celor care care au reusit sa faca din rev.2013 un revelion de neuitat !!!Ati fost cu totii supeeeeeeeeer faini! Inca o data va multumesc si va pup pe toti cei 50 si ceva cati am fost. :smitten:
                           Tincuta

Offline monica.deaconeasa

• Full Member
  • Mesaje postate: 101
« Răspuns #363 : Duminică, 06 Ianuarie 2013, 20:17 »
buna seara
cate poze

Offline Viorica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #364 : Duminică, 06 Ianuarie 2013, 21:35 »

Dragilor SC,
 Nu mai conteaza ca am ajuns acasa cu o raceala zdravana :'(, conteaza faptul ca m-am simtit extraordinar alaturi de voi *|*, asa ceva nu mi s-a mai intamplat in ultimii 30-35 de ani, poate doar in copilarie cand ne adunam la bunici toata familia.....Asta a fost tare demult....Sa dansezi timp de 4 nopti una dupa alta, dar sa si ai chef pentru asa ceva, a fost ceva magnific !!! :yeah: Pentru asta va multumesc voua, Gigi si Samiza, ca existati si celor care care au reusit sa faca din rev.2013 un revelion de neuitat !!!Ati fost cu totii supeeeeeeeeer faini! Inca o data va multumesc si va pup pe toti cei 50 si ceva cati am fost. :smitten:
                           Tincuta

Tincuta ai mare dreptate in tot ce ai scris dar vreau sa mai adaug ceva, asa cum se spune ca "frumusetea sta in ochii privitorului" tot la fel pot sa-ti spun ca, dupa cum s-a vazut, fiecare dintre noi am fost acolo ca sa ne simtim bine, sa uitam de  toate si sa fim noi, asa cum in preajma celor cunoscuti nu intotdeauna se poate. Prin urmare ti se datoreaza si tie frumusetea si bucuria acelor zile petrecute impreuna.

Daca ai citit pe forum, majoritatea celor noi veniti in grup ne-am aratat bucuria si entuziasmul ce ne-a insotit in perioada petrecuta la Geoagiu si asta dintr-un simplu motiv ca cei mai vechi au petrecut cateva evenimente la fel de frumoase, pentru ei a devenit un fel de "obisnuinta", ceea ce imi doresc sa devina si pentru cei noi.

Sunt extrem de nerabdatoare sa vad pozele si filmuletele, vreau sa retraiesc inc-odata momentele "revelionului" :magic: :kissing:

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #365 : Duminică, 06 Ianuarie 2013, 21:48 »
un mic teaser  :yeah:

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #366 : Marți, 08 Ianuarie 2013, 21:00 »
Iubire..(speri ca observi cum te 'iau prin invaluire'), da' noi cand ajungem in posesia capodoperei tale filmate? oO ::) :smitten: :smitten: :smitten:

Offline Codru

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 77
« Răspuns #367 : Miercuri, 09 Ianuarie 2013, 23:16 »
Lumeeee
vreau si eu poze  :yeah:

multumesc anticipat !

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #368 : Joi, 10 Ianuarie 2013, 10:19 »
Eu le-am "raspandit" pe ale lui kike, pe ale lui Doru si pe ale mele. Cine mai doreste, cine mai pofteste si cine mai are poze sa dea un semn la marina_m02@yahoo.com . A, si de la Florin am cateva - care sunt intr-un mare fel!  ;D 

Eu le trimit cu wetransfer (deci direct de pe google, nu se descarca nimic in calculator) - e cel mai simplu si mai rapid si potri trimite fisiere de pana la 2 GB. Cum am facut vreo 700 de poze si erau la rezolutie mare (3000x4000, deci se incarcau greu), intai le-am micsorat la 1028x800 parca, cu IrfanView Portable (un programel miiititel, tot de pe goagal), p-orma le-am arhivat cu .zip si.. gata!  :)  Se pot trimite cu wetransfer si ne-resize-uite, doar ca, asa cum spuneam, se incarca mai greu.

Si eu astept poze, ca sa-mi fac un album frumos pe facebook!  :D    ;D

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #369 : Joi, 10 Ianuarie 2013, 10:39 »
Marina
Adresa mea de e-mail este:
subexbacau@yahoo.it
Eu am incercat cu www.transfer.ro si merge f. bine, ce-i drept, nu stiu cata capacitate maxima poate avea transferul, dat fiind faptul ca am facut doar poze si nu prea multe, dar poate atasa maxim 50 de poze, format .jpg
Dar astept, daca ai amabilitatea sa-mi trimiti si mie pozele.
Multumesc anticipat! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #370 : Joi, 10 Ianuarie 2013, 10:42 »
Nu trebuie sa te deruteze adresa de e-mail cu subex, e facuta de mine, deci numai eu am parola, nu le vede nimeni altcineva!
Multumiri anticipate!

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #371 : Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013, 12:16 »
Pana acum, desi ati spus si ati scris ca trimiteti si ati trimis, eu nu am primit nimic.
Gigi? Cel putin pozele cu mine le primesc?

Eu am vreo 7 GB filme si fotografii.
Si va intreb: ma apuc de upload? Dureaza mult. Sunt doritori au ba?
Eventual pot trimite prin email fotografiile, ca merg mai repede. Care vreti, scrieti adresele, ca sa le poata vedea si Gigi. 
Filmele le voi posta, asa cum ne-am inteles, pe Vimeo. Pot pune 5 GB/saptamana, deci va dura ceva mai mult. Vor fi parolate si pot fi descarcate pe comp. Parola de acces o veti primi tot prin email.
Nu stiu cum altfel sa procedez sa nu incalc regulamentul asta pe care nu prea il inteleg. Suntem un forum de single, nu ne sfiim sa facem ceva impreuna. Atunci, ce avem de ascuns... mai mult decat pe noi insine?
Dar ma rog... astept pareri.

Va imbratisez pe toti!!!

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #372 : Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013, 12:17 »
Sau scrieti-mi pe lia_voinea@yahoo.com
...pentru mine e ok oricum.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #373 : Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013, 12:50 »
Eu tocmai ce i-am trimis de dimineata lui Costi pozele pe care le am: ale lui kike, Codru, Doru, Florin si ale mele. Acum ti le-am FW pe toate si tie, Lia.
Cred ca tu ai filmat-pozat cel mai mult la revelion... abia astept sa vad ce a iesit!  :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #374 : Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013, 13:08 »
LiaV eu am comunicat si ma tin de cuvant, ca transmit pozele facute de mine si ce primesc intre timp, lista de participanti cu adrese Email si filmul montaj la care lucreaza Iulian, dar o data toate. Se lucreaza la montaj, nu este gata, de aceea inca nu am transmis. Imediat cum primesc de la Iulian, in urmatoarea clipa le urd toate pe wetransfer si transmit.

Regula de a nu posta poze cu persoane este inca de la inceput. Atunci cativa membrii mi-au comunicat ca nu doresc sa apara in poze postate public si pt ca este greu sa faci o delimitare intre cei care accepta si cei nu, deci o regula neregula, a ramas sa ne bucuram de poze doar intre participantii la actiuni.

Schimbul de poze sau circulatia lor intre participanti nu este doamne-fereste in nici un fel restrictionat, sper sa nu se inteleaga asa ceva. Nu monitorizez vreun schimb, niciodata nu s-a pus problema de asa ceva. Tocmai ca eu insist pe comunicarea postactiune, ceea care intretine si dezvolta relatiile infiripate in cele cateva zile. Transmiterea pozelor si filmuletelor face parte din comunicare, deci let's do it! De asemenea cine doreste sa posteze imagini cu persoana sa si altele de la care are acordul, o poate face fara probleme. Eu evit discutiile care s-ar putea crea prin aparitia in poze a unor persoane, fara acordul lor. Atat.

Eu astept cu nerabdare pozele si filmele tale, sunt sigur ca multi si le doresc, mai ales ca tu ai surprins multe cadre si momente importante, la care noi doar am admirat, fara sa imortalizam.