Autor Subiect: Bai termale si SPA: Hajduszoboszlo 12 - 16 octombrie 2011  (Citit de 49658 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bi_anca

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
  • visele se pot implini...
Re: Bai termale si SPA: Hajduszoboszlo 12 - 16 octombrie 2011
« Răspuns #75 : Miercuri, 19 Octombrie 2011, 20:55 »
Buna seara fetelor,

Sper ca v-a placut varianta de melodie pe care am gasit-o. Mai ales ca personajul din videoclip seamana foarte bine si cu receptionerul si cu granicerul ;)

Va rog sa imi trimiteti si mie poze pe adresa de mail anca_arsenie@yahoo.com

Ma bucur ca va vad on line pt ca aveam emotii  -  cum ati ajuns acasa.

Gigi te rog sa-mi spui la ce ora sa vin vineri la voi? Ma tineti pana duminica...da?

noapte buna tuturor

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #76 : Miercuri, 19 Octombrie 2011, 21:27 »
Ancuta stii la ce ne-am gandit cu Samiza? O aducem si pe Aurora si asa este ea  in curs de infiere, va pregatim la amandoua o camera si uite asa avem iar casa plina de copii. Eu o sa va spun povesti, va rasfat cu tot felul de mancaruri si bubugici, Samiza va duce prin oras, la magazine si prin cafenele. Iar voi doua, ca fete cuminti ce sunteti, o sa multumiti parintii, muncind pentru ei sau mai bine in locul lor...Sadic asa-i? Mi-ai da un vant in apa, sunt convins! Iar daca Aurora citeste, m-am lins pe bot de lustruit chelia!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #77 : Miercuri, 19 Octombrie 2011, 21:35 »
Oricum mari_a trebuie sa recunosti ca ti-am facut cea mai inedita poza pe care o ai. Daca ai stii cat de tiptil m-am apropiat de scaun...Si cand vroiam sa fac click, poc cate una latareata care imi trecea prin cadru. Si imi era si teama sa nu te trezeasca....
Doamne fain a mai fost, de-ar fi sa ma mai intorc o tara doar....Pacat ca pt cei din Bucuresti, Hajdu e departe, ca ce revelion ar iesi acolo! Piscina, mancare buna, palinca de-aia grozava, teterasi....

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #78 : Miercuri, 19 Octombrie 2011, 21:42 »
Buna ancutza-dragutza  :)
Ihi. Si cu locotenentu' si cu regimentu'   ;D
Am ajuns bine acasa. Daaar... fara Gyuri  :(  :'(   Il mai cautam, ca vad ca e bine ascuns  ;)

admin, la cat eram de rupta, cred ca nu ma trezeam decat daca ma gadila vreun Gyuri cu mustatile   ;D. Dar sa stii ca am una si mai inedita: mi-a facut-o a mea asta vara, cand dormeam in costumul Evei (cam sifonat, e adevarat  ;D). Pot sa o pun pe forum?  ;D

Csikos-szobor (ala verde, de sus, cu calu' , nu asta de jos, cu tricou rosu, de se tot punea in fata mea - nush ce tot vrea!).
Sau Csikos-szobra (dreaq mai intelege ceva din limba asta! Am vazut scris si Szex shop!  ;D )  Sunt pe net poze de detaliu. Parca-i viu, si el si calul!

Offline bi_anca

• Full Member
« Răspuns #79 : Miercuri, 19 Octombrie 2011, 21:46 »
Gigi, lamureste-ma ce sunt bubugicii....si ce trebuie sa muncesc in locul tau?

asta ca sa stiu ce reactie sa am :)

Mie nu mi-ai trimis poze, mi-am verificat mailul

Offline bi_anca

• Full Member
« Răspuns #80 : Miercuri, 19 Octombrie 2011, 21:59 »
Frumoasa rima Maria. "Sunt pe net poze de detaliu, Parca-i viu si el si calul"

Mi-a placut mult Budapesta, ungurii stiu sa isi scoata in evidenta si sa valorifice tot ce au frumos.

Cladirile si statuile sunt bine intretinute, si am vazut multe...

Parcurile m-au incantat, bine intretinute, mai ales cel de pe insula Margareta unde mi-ai leganat dorintele pe o creanga a unui binescunoscut arbore.

Totul mi s-a parut prea scurt astfel incat la intoarcere am avut impresia ca am plecat abia cu o zi in urma.
Dar poate e mai bine sa ti se para prea putin decat sa te plictisesti, sa iti doresti sa revii, dar sa te simti satisfacut.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #81 : Miercuri, 19 Octombrie 2011, 22:11 »
Tocmai ma gandeam ca, decat sa mai pun poze cu statui p-aici, mai bine caut d-alea cu bubugici!  ;D Ca m-a ametit tinypic-ul asta cu parolele!
O sa incerc sa le impachetez pe ale mele si sa ti le trimit - si p-aia cu copacul doritoarelor  ;D , si p-aia cu fantana de mai jos si altele...

Statuia/fantana lui Matyas

Stire: In decembrie, o firma de soft va dezveli la Budapesta, intr-un parc situat in apropierea mai multor firme de inalta tehnologie, o statuie a lui Steve Jobs...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #82 : Miercuri, 19 Octombrie 2011, 22:49 »
Apropo de tzeterasi:  KEMENCES CSARDA  din Hajdu... Woah! Ce super-tare a fost!  8) Ce-mi placea cum cantau! Si tzeterasii si cei de pe la mese! (Aici erau interesante pozele cu noi! Dar dupa;D )

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #83 : Joi, 20 Octombrie 2011, 01:33 »
Súlyos szórakoztató ott Hajdúszoboszló. Ez nem fair! És Mari_a alszik. Mit elvesztettem!

Na, sa vedem de intelegeti ce-am zis  ;D :P Scuzati-mi ungureasca poticnita  :D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #84 : Joi, 20 Octombrie 2011, 07:55 »
Bubugica, cei din primele tabere stiu, este tuica  sau palinca cum ii spune in nord, care o servesc la Sibiel. O face taica-meu, caruia fiul meu, cand era mai mic, ii spunea Bubu Gica. Asa i-a ramas porecla si toti prietenii mei il stiu de Bubugica. Unul din Germania, incantat peste masura de tuica pe care o face, i-a spus licorii "bubugica" si uite asa "brand-ul".
Ancuta, fi linistita, nu o sa te spetesti muncind, ceea ce fac eu este un semiparazitism, mai merg la Sibiel, ma joc cu turistii prin curte, mai beau cate un pahar cu ei, ma prind in horele lor, mai plec pentru si cu americanii de la compania care o reprezint in Romania, pe la tot felul de hoteluri prin strainataturi, cateva zile pe an mai ies si cu voi cei din SC, deci concluzie: nu ai mare lucru de facut!. Asa ca fara probleme poti sa-mi faci "munca".
DVD -ul cu pozele de la Hajdu este la mine, ti l-am pregatit. Nu avea rost sa-ti trimit ceva de download, cand oricu o sa ne intalnim vineri. Ca dor asa a ramas, nu-i asa? Sa-ti pregatesti pentru cand vii, haine de duminica, ca mergem sa ne distram la Sibiel. Avem acolo si cate ceva de facut, nu-ti spun ce si cat, ca este surpriza.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #85 : Joi, 20 Octombrie 2011, 08:03 »
Mari_a vad ca ai dibuit bine sa urci pozele in body text. Eu recunosc ca inca (doar dupa un an si jumatate) nu am astfel de stiinta. Cuvintele ca si cuvintele, dar imaginile conteaza mult in arata si explica mult mai usor celorlalti ce ai vazut. De buna seama ca trebuie sa invat si eu odata sa fac montaje si inserari de fotografii. Am 10.000 de fotografii din actiunile Singles Camp, dar neasezate si nemontate nu au nici pe departe farmecul montajelor lui Iulian, Juliei, DoineiV, Eugeniei.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #86 : Joi, 20 Octombrie 2011, 08:03 »
wow, au aparut poze  :) - faine - ne clatim si noi ochii cu "obiectivele" unguresti
Mari, caruselul acela cu "cosuri" in loc de scaune - belea - mi-ar fi stat incredibil "inghesuita" intrunul  ;D
cei doi mosulici sigur nu sunt din SC - sunt din muppets  ;D
de la podul cu lanturi imi place poza cu silueta leului pe cerul inserarii
pe nenea de la statuia cu Csikor-szobor trebuia sa-l rogi sa iasa din peisaj ca vrei sa faci o poza - asa i-am facut eu unui tip in Bratislava care statea rezemat de o statuie pe care vroiam sa o pozez  :D

Súlyos szórakoztató ott Hajdúszoboszló. Ez nem fair! És Mari_a alszik. Mit elvesztettem!

Na, sa vedem de intelegeti ce-am zis  ;D :P Scuzati-mi ungureasca poticnita  :D

"bogdaneai"  poticnit ;D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #87 : Joi, 20 Octombrie 2011, 08:25 »
Caruselul intradevar superingenios, iar individul care rotea la un moment dat la el,super haios. Dintr-un cos iesea un cap, o mogaldeata, ce simpatic era si copilasul.
Atmosfera aceea de la Festivalul carnatului si palincii de la Debrecen era una atat de placuta si desi plin de lume era si relaxanta! Lumea bucuroasa, dar o bucurie linistita, asezata, nu hahaiala noastra zgomotoasa, care-ti zgarie timpanele cand intri intr-o incinta plina de oameni. Chioscurile aranjate, cei care serveau frumos imbracati, iar despre ce gateau, ...fara cuvinte! Erau chioscuri in care se felia si servea pt degustare in permanenta, am apucat si eu la cateva feliute de carnati de vanat (mistret si cerb cred), la niste branzeturi de capra extraordinare si la niste bucatele de carnati uscati. Toate extraordinar de bune. Chiar ma batea gandul sa incerc o colaborare si pe langa serile sasesti care le mai organizez la Sibiel sa fac si unele unguresti, dar cu produse aduse de acolo.
Pe scena se canta Jazz, era un band Dr. Vank, pacat ca au inceput doar cand noi ne pregateam de plecare. Cred ca daca la noi la un astfel de festival s-ar canta un gen "destept" de muzica, lumea ar crede ca organizatorul sau a inebunit sau este prieten cu cantaretii. Muzica aceea dadea bine, era chiar de acolo, am fost surprins sa constat ca jazz-ul merge perfect si in astfel de ocazii.
Csarda de la Hajdu este un loc in care m-as duce in fiecare vineri, daca as stii si melodiile pe care le canta teterasii. Mi s-a parut ca e ceva intim, familial, ca ai intrat intr-un grup, nu intr-un local. Mi-ar fi placut si mie sa cant cu ei, daca as fi stiut versurile. Era o masa vecina cu a noastra care a cantat tot timpul. Toti erau unul si unul, ziceai ca sunt niste honvezi din aia mari si ferchezuiti in costumele lor cu fireturi. Intre ei unul cu o figura atat de tipica ugrilor, incat ziceai ca-i coborat intr-o carte sau film. Asteptau acordurile teterasilor si incepeau si ei. Asta nu insemna ca era acolo un vacarm sau o galagie care ar fi putut deranja de la masa pe cineva. Toti care cantau o faceau la modul ponderat, fara ragete si incercari de iesire in evidenta.
Aaah si ce au bun acolo este palinca, mama-mama ce buna si ce fructoasa. Simteai para pana in gat. Nu-ti ardea gatul, dar nu era nici moale. Era atat cat trebuia sa-ti cada bine. Si noua tuturor ne-a cazut.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #88 : Joi, 20 Octombrie 2011, 09:08 »
dedicatie pentru Hajdúszoboszló -visti  ;D

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/GiOjQsCaruw?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

PS: sper ca am nimerit - m-am "ghidat" dupa poze  8)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #89 : Joi, 20 Octombrie 2011, 09:39 »
Vaaaai! Gabitza! Esti fantastica!

Uite asa fac eu si ma indragostesc mereu de femei! Un barbat nu mi-as gasi si eu! Si pe cea cu care am stat in camera de doua ori o iubesc. Dar si cu tine am stat o data. Nu-ti fie frica, nu-ti fac nimic data viitoare!

Pai tu stii cat am rascolit eu netul sa gasesc teterasii ? ? ?  Si n-am dat de ei cu nici un chip! Este izact de la locul faptei! Placinta d-aia n-am mancat, ca nu mai intra - ne-am dus acolo seara si eram ghiftuiti! Nu mai intrau decat lichide!
Sa-l muti pe topicul cu Hajdu, te rooog. E din peisajul de acolo.