Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2012
Mari_a:
Eu m-am apucat sa le transmit de la serviciu (sssst, sa nu ma spuneti la nimeni! ;D, oricum am facut ore suplimentare azi! ) si la 86% a cazut wetransferu'n cap! Acum reiau, intrucat nu o pot lasa pe Nely fara sa vada chiar din seara asta ce frumos m-a coafat! (uite ca am dazvaluit si secrete :D)
Magdalena_:
Scuze Manfred, nu a fost nici o aluzie si nici nu am considerat ca esti "vinovat", a fost doar o gluma.
De altfel, compania a fost tare placuta si cu drag am stat alaturi de aceste persoane dragute. Pe viitor insa, nu am sa mai fac remarci de nici un fel, nici macar in gluma.
NeliTTT:
pai, atunci zic sa te grabesti. Aaaa, am uitat sa-ti fac nota la coafura, numai la una, prima e din partea casei. Deci, te costa.... sa nu mai scrii numele meu cu "Y". Ca daca-l scrii asa e ungureste. Tu scrie-l romaneste, cu "i". Si baga viteza, cat se poate.
admin:
Magda_ l-ai speriat pe Manfred, a crezut ca va fi apreciat ca si capu' rautatilor la hard music! Te rog mult sa mai glumesti cu el!
Magdalena_:
--- Citat din: admin din Joi, 05 Ianuarie 2012, 20:22 ---Magda_ l-ai speriat pe Manfred, a crezut ca va fi apreciat ca si capu' rautatilor la hard music! Te rog mult sa mai glumesti cu el!
--- Terminare citat ---
Mai bine nu, chiar nu vreau sa supar pe nimeni!
Mie sincer chiar mi-a facut placere compania lor, si am coborat ca oricum nu aveam somn dupa cat dormisem. Imi cer scuze!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă