Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2012

<< < (31/45) > >>

rocku:
ai primit pozele?

NeliTTT:
cine? io? nu. Da mai astept.

Mari_a:

--- Citat din: NeliTTT din Joi, 05 Ianuarie 2012, 14:46 ---...multumesc...
--- Terminare citat ---

:)  Abia astept sa ne reintlanim! Sper sa fie cat mai curand!

Am si eu o lista de multumiri care cuprinde peste 30 de nume!  :)

Gabi, asa ar fi trebuit sa ies prin frumoasa statiune, poate-poate...  Insa eram incotosmanata din cap pana-n picioare!  ;D   
Cat despre denumirea aia, cred ca gomba e ciuperca, iar restul inseamna mic  :-\  Nah, trebuie sa ma mai duc o data, Gyuri nu m-a invatat maghiara!  ;D

Pozele vin si ele, insa netul e cu noduri...
(Ahh, tare mult as vrea sa pot pune aici prima poza pe care am facut-o in 2012... E una cu muuult ruj...  ;D)

admin:
Am 1170 MB de fotografii si asta in varianta in care le-am arhivat si le-am triat cat de cat. N-am urcat si filmuletele facute. Wetransfer mi-a tot dat eroare la una dintre adresele de Email, asa ca am renuntat si am trimis pe una dintre adresele mele de Email, asa ca am sa va dau direct link-ul de descarcare. Sper sa nu se intrerupa incarcarea, imi arata ...7 ore. Deci doar maine dimineata am sa va pot trimite fotografiile.

Caroline:
7 oreee ?!? Pai la netu' pe care-l am eu aici, la descarcat cred ca o sa-mi scrie 7 zile... cu conditia sa nu si pice din ora in ora in timpul celor 7 zile!  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă