Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2012
Magdalena_:
Am sa las locul altora mai priceputi in ale scrisului. Mie-mi apartin doar faptele.
admin:
Cui ii ceri scuze Magda_? Si pt ce, ca doar n-ai suparat si n-ai deranjat pe nimeni....
Imi pare rau ca n-am mai ramas si eu acolo, dar nu stiiam ca mai ramaneti. Toata lumea se pregatea de somn si mai ramasesem doar vreo patru - cinci jos. Mi-am zis ca este destul si am luat-o in sus pe scari. Daca miroseam ca pe undeva pe holuri se pregateste ceva, sa vezi ce curba luam inainte de a intra in camera si eram in mijlocul vostru...Si nu mai aveam nici cum sa dau telefoane, ar fi fost culmea sa o fac de la o jumatate de metru. Am ras azi cu Maurice de confuzie si situatie, probabil ti-a zis si tie. Asa ca hai sa radem Magda!
admin:
58% transfer. Cu putin noroc in 3 ore am sa obtin link-ul de pe wetransfer.
NeliTTT:
Lasa ca unii dintre noi stim ca te-ai dus sa mai asculti niste bazaituri pe la usi. Hai zi ca ti-a placut in prima seara.
Mari_a:
--- Citat din: NeliTTT din Joi, 05 Ianuarie 2012, 20:13 ---Si baga viteza, cat se poate.
--- Terminare citat ---
Neli (scuze de y - nu era din maghiara, ci din engleza :D) la mine zice wetransfer ca-i gata.
Prietena draga, HELP! Am o maaare problema: cine ma coafeaza si pe mine la Carnaval? Cu grenada, cum o fi! Dau oricat! :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă