Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2012

(1/45) > >>

admin:
V-am transmis azi un newsletter, asa cum promisesem, dar cu cateva zile intarziere, referitor la organizarea Revelionului in cadrul Singles Camp. Cu copy/paste, ceea ce contine newsletter-ul:

In foarte scurt timp o sa incepem inscrierile pentru Revelion, acolo unde probabil, ca si anul trecut o sa participe o mare parte din voi. Locatia nu am ales-o inca, o voi face-o imediat dupa ce primesc de la voi raspunsul la intrebarea referitoare la intentia de participare.

Cum  procedam :
- daca doriti sa participati dati reply la Email-ul transmis cu mentiunea : Ť Doresc sa particip ť, insotita de numele, prenumele, numarul vostru de telefon. Am rugamintea sa va ganditi bine inainte de a va raspunsul, pt ca nu va fi posibila suplimentarea de locuri dar in acelasi timp o renuntare poate afecta alegerea corecta a locatiei. Deci intentia inseamna de data aceasta inscriere ferma.
- dupa ce am sa primesc de la voi raspunsul in ceea ce priveste participativitatea, am sa-mi fixez atentia pe 3-4 locatii potrivite. Urmeaza sa plec sa le vad si sa negociez cu fiecare in parte, tariful pachetului de Revelion. Locatia va fi anul acesta aleasa intr-o arie formata in triunghiul Sibiu – Piatra Neamt – Bucuresti, ideal chiar in centrul acesteia, astfel incat distantele pe care urmeaza sa le strabateti pana la destinatie sa fie cat mai scurte pt fiecare dintre voi
- urmeaza comunicarea tarifului si a conditiilor negociate cu locatarul
- avansul pentru aceasta actiune se va achita in maxim 2 saptamani de la comunicarea tarifului, pentru a se putea face rezervarea efectiva la hotel sau pensiune.

In situatia in care nu ati primit newsletter-ul, puteti sa transmiteti un Email catre office@singlescamp.ro, care sa contina mentiunea specificata mai sus. Dorinta si placerea mea este sa ne intalnim cat mai multi, sa trecem impreuna, ca si anul trecut puntea dintre ani.

varsator38:
Gigi si noi cei din vestul tarii :(!!!
"chiar nimeni nu ne vrea"? ;)

admin:
Locatia de anul trecut a fost favorabila celor de acolo, anul acesta trebuie sa indrept un pic balanta si spre cei din est. Fac sapataturi adanci pentru locatie, insa cinstit nu am gasit inca nimic care sa-mi placa si sa respecte cateva criterii de alegere:
- sa aiba cel putin 12 camere twin
- sa fie intr-o zona in care sa ai o alternativa la distractie, nu doar bautura, dans si mancare - ceva un SPA, o partie, orice de genul asta
- perimetru: Covasna, Buzau - extins Prahova si Harghita si si mai extins Brasov, Vaslui, Arges.
- sa aiba un pachet rezonabil de revelion
Fara grija insa, o sa gasesc pana la urma ceva potrivit. Inca nici nu sunt foarte clar conturate ofertele de Revelion si hotelierii cam in ceata cu ce organizeaza.

admin:
Acum urmeaza sa plec sa vad cateva locatii pe care le-am selectionat ca posibile pt Revelion. Au in jur de 30 locuri, in mare majoritate camere twin, se afla in destinatii in care sa avem alternative de petrecere a timpului. Ma intorc doar maine seara, luni am sa centralizez si sa va trimit un newsletter cu detaliile despre locatie si tarif.
Ca oriunde in turism pt ca rezervarea locatiei sa devina activa este necesar sa achitam un avans. Obligatoriu pt ca altfel pierdem locatia. Acum este perioada de inchiriere pt revelion, stiu de la Sibiel, unde am umplut pensiunea, nu mai am locuri libere, dar in fiecare zi mai suna 3-4 persoane pt cereri. Deci imediat dupa ce lansez nesletter-ul am sa contactez pe cei care s-au inscris fara sa stie locatia, pt a stii daca varianta pe care am gasit-o este ok pt ei si o sa participe. Locurile vor fi completate in continuare in ordinea inscrierii. Dupa cate ati vazut sunt limitate, mai putine decat anul trecut. Nu am gasit o locatie undeva la 40 - 50 locuri, adica acolo unde banuiesc ca sunt optiunile de participare, pt ca sau aveau doar paturi matrimoniale, sau aveau un pachet foarte scump, sau aveau deja rezervari pt o parte din camere si nu doresc sa ne amestecam cu altii.
Imediat dupa ce va exprimati optiunea de participare, Samiza va va contacta pt a va da contul si banca unde se achita avansul si rugamintea este sa platiti in cateva zile, pt a putea achita mai departe cumulat spre locatie.
Nu pot inca sa va precizez destinatia, este o arie destul de mare pe care o strabat azi si maine si totul depinde de calitatea locatiei si evident de oferta pe care o sa ne-o faca. Am luat in calcul toate destinatiile pe care mi le-ati trimis in MP, va multumesc pt informatii si sfaturi.

Tatiana:
Drum bun si succes, Gigi!
Asteptam vesti bune :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă