Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2012

<< < (30/45) > >>

Mari_a:

--- Citat din: Manfred din Joi, 05 Ianuarie 2012, 11:40 ---Hmm, eu eram treaz si cind "toata lumea" era treaza nu doar cind dormea! :)
--- Terminare citat ---

Eu dormeam si cand eram treaza! (Mai bine zis, visam!  ;D)
Ceva poze facute "cu geana de la blitz" primim?  ::) :D  Mailu' meu e public   marina_m02@yahoo.com

Mai pun cateva din ce mai am eu (ca vad ca unii stau de vorba si eu muncesc la incarcat poze!  >:( ) :
Intr-o foarte de dimineata m-am plimbat in jurul lacului Ursu, care are forma unei piei de urs – de aici si numele.

De altfel, pe complex, in stanga, e un sir de vreo 3-4 forme stilizate de blanuri de urs.

Pe sub niste crengi stateau zgribulite cateva rate...

Am intrat un pic si in dreapta, in zona celorlalte lacuri...  N-am acum/aici pozele facuta vara acolo: e innamoleala ca la Techirghiol!

A fost superb! Eram absolut singura! Chiar imi era teama la un moment dat ca ma voi intalni cu vreun Gyuri care ar putea sa nu respecte Regulamentul rezervatiei (afisat peste tot) si sa se comporte ca ursu’...

L-am gasit pe „Ursu’”, dar Gyuri nu era pe nicaieri!

Am intalnit numai un alergator care, dupa ce ca nu alerga dupa mine, mi-a mai si zis ceva cu „io nu pot bla-bla-bla”. Apai, daca am auzit ca nu poate, i-am dat pace! Desi zic ca io as mai fi putut sa fac cate ceva pentru el... cum ar fi sa alergam impreuna (la ce va gandeati!?)

Pavilioane. La ciuperca nu m-am dus, cat era ea de mica. Daca era otravita?!
Nici la Dracula. Nu-mi plac barbatii fiorosi.

Caroline:
Superbe fotografii! Multumesc, Mari_a!  :-*
Mie mi s-a aburit camera la SPA si nu si-a revenit decat in ziua plecarii, asa ca nu am nicio poza!  >:(
Astept si pozele prin transfer de la Gigi, iar daca mai are cineva de trimis, si adresa mea de email e publica: cornelia.ioana08@gmail.com.  :)

almi_gabi:
faine poze, Mari!
cea in care ti se vede umbra  arata de parca ai fi mers cu rochie lunga   ;D si ai fi avut vreo 2 metri inaltime
ce nume ciudat avea ciuperca aia "KicsiGomba"   ;D
interesanta poteca ceea prin padure facuta din busteni

Manfred:

--- Citat din: admin din Joi, 05 Ianuarie 2012, 12:50 ---De aceea am sunat pe rand pe fiecare. Mi-a raspuns Rocku si mi-a spus ca o sa coboare sa-l linisteasca pe thunder-ist.

--- Terminare citat ---
Pai n-a coborit. Si el m-a sunat tot pe mine! ;D ;D ;D
Dar nu sunatu e problema, mi s-a parut ca Magdalena si poate si altii m-au considerat "vinovat" de muzica data tare, ca sint in antifaza cu "lumea", ca daca eu nu dorm nu-i las nici pe altii.
N-as fi vrut sa ramina cu impresia asta despre mine.  :)

NeliTTT:
La asa poze imi fac si eu publica adresa: neli_tal@yahoo.com
Mari, multumesc pentru acel "noi". Si pentru multe altele.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă