Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2012
varsator38:
--- Citat din: Mari_a din Joi, 05 Ianuarie 2012, 10:37 ---A, o sa pun si aici, insa trebuie selectate - cropuite - povestite - etc si asta-mi va lua ceva timp...
Conform regulilor forumului, nu poze cu oameni! M-as putea pune pe mine, dar sunt groaznic de nefotogenica (a nu se crede ca in realitate as arata cumva mai bine!)!
PS Imi pare tare rau ca unii din cei inscrisi nu au putut sa mai vina.
--- Terminare citat ---
conform regulilor Mari!...nici nu am spus altceva ;)...chiar daca mi-as dori sa va vad buna dispozitie si bucuria pe fata,ma conformez regulilor!:)...
si mie mi-a parut tare rau ca ...unii din cei inscrisi ;),nu au mai putut veni...soarta :(
dar nu au intrat zilele in sac...si tabere sunt o multime...deci ocazii exista....oricum,multumesc Mari :)!
admin:
Azi am sa filtrez si eu fotografiile si filmuletele si am sa vi le transmit Email, prin wetransfer.
Mari_a:
As fi vrut sa pun intai poze cu pensiunea de pe-afara, dar constat ca eu n-am facut! Eram cu mintea-mprastiata...!
Asta e ce se vedea (de la stanga spre dreapta...) de la noi din balcon (Tare mult mi-a placut acest noi :) !)
Manfred:
--- Citat din: Magdalena_ din Miercuri, 04 Ianuarie 2012, 22:03 ---normal ca a fost " invizibil", era treaz cand toata lumea dormea ;)
sau ma rog......aproape toata lumea, mai putin Gigi care nu mai avea putere sa coboare, suna doar la telefon
--- Terminare citat ---
Hmm, eu eram treaz si cind "toata lumea" era treaza nu doar cind dormea! :)
Apoi "Gigi suna la telefon" o exprimare cam impersonala si simt si aici niste reprosuri spuse doar aluziv. Cred ca trebuie lamurite niste lucruri. Pe fata, cum imi place mie.
Mai exact Gigi la 1h30 noaptea ma suna la telefon! Asta pentru ca DJ si Levent dadusera muzica tare si Gigi avea probabil impresia ca eu le cerusem asta si voia sa ma roage sa le spun sa o lase mai moale.
Adevarul este ca eu eram intr-o alta incapere unde stateam linistit la un chat cu niste persoane foarte dragute. :)
Beam un pahar de vin de Jidvei si fumam o tigara de foi placut aromata.
M-am mirat si eu cind am auzit din nou muzica data tare dar nu m-am dus sa vad ce se intimpla ca nu era treaba mea.
Dupa telefon m-am dus la ei si le-am transmis rugamintea lui Gigi. Asta e tot.
admin:
Nu te-am sunat doar pe tine Manfred, il sunasem si pe Rocku si pe Nicko si cred ca si pe Magda, nu mai retin exact, va lasasem cu 10 minute in urma jos pe ringul de dans, deci nu dormeati. Stiam ca multi vor pleca de dimineata si muzica suna cam prea tare. Nea DJ-ul repetase chestia asta cu datu' tare in fiecare seara, banuiesc ca se mai zbenguia cu personalul dupa ce plecam noi. Speram ca inca mai era cineva pe jos, desi toti erau pregatiti sa urce, imediat dupa mine. De aceea am sunat pe rand pe fiecare. Mi-a raspuns Rocku si mi-a spus ca o sa coboare sa-l linisteasca pe thunder-ist.
Cam asta a fost povestea sunatului nocturn.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă