Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2012
Caroline:
Nu cred ca a fost nimeni "invizibil"... Cred ca am uitat eu sa-i intreb pe toti de nickname-ul de pe forum si-acuma nu faceam legatura... Mea culpa! :-X
admin:
Azi m-am intors si eu din Sovata. Mi-am mutat bagajele mai aproape de balaceala de la SPA si am mai ramas 2 zile.
Mi-a placut mult cu voi de Revelion, m-am simtit excelent, m-am putut bucura de 4 zile pline. Desi am dormit si motait in pat si in bazinele calde ultimele doua zile, sunt totusi inca ametit fizic. Cred ca mai am nevoie un pic sa ma refac complet. M-au rapus cele trei nopti de dans si petrecere, apa calda, tuica si vinul fert. Dar a fost grozav! Mi-a placut cand ne adunam cu totii la masa, mi-a placut cand am vazut cat de usor s-au legat noi prietenii, mi-a placut tot.
Acum m-am intors la treaba si tare mi-e de greu...
Mari_a:
La multi ani tuturor!
A fost foarte frumos. M-am bucurat mult de revedere, m-am bucurat mult ca am intlanit persoane cu care discutam de ceva timp, m-am bucurat mult ca am cunoscut lume noua.
Am facut si refacut fraza asta de mai sus de mai multe ori si tot nu mi-a iesit: nu se potriveste nici revazut pe cei vechi, nu se potriveste nici vazut pe cei cunoscuti doar pe net, nu se potriveste nici lume noua. Singurul cuvant potrivit este prieteni.
Am multe poze, dar nu toate-s reusite nu stiu eu sa fac, nu stiu - nu vad - nu am rabdare sa reglez unshpe mii de butoane la aparat. O sa le selectez si o sa trimit celor care mi-au solicitat. Si astept si de la voi!
Sa aveti un an mai bun decat toti cei de pana acum!
varsator38:
--- Citat din: Mari_a din Joi, 05 Ianuarie 2012, 10:13 --- O sa le selectez si o sa trimit celor care mi-au solicitat. Si astept si de la voi!
--- Terminare citat ---
si celor care nu au solicitat ;),dar s-ar bucura sa le vada :)...nu trimiti Mari?poate postezi aici cateva si pentru "noi"!
Mari_a:
A, o sa pun si aici, insa trebuie selectate - cropuite - povestite - etc si asta-mi va lua ceva timp...
Conform regulilor forumului, nu poze cu oameni! M-as putea pune pe mine, dar sunt groaznic de nefotogenica (a nu se crede ca in realitate as arata cumva mai bine!)!
PS Imi pare tare rau ca unii din cei inscrisi nu au putut sa mai vina.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă