Arhiva > Arhiva

Increderea

<< < (3/17) > >>

adda:
cam la fel se intampla si la mine cu doza de incredere...e un fel de prezumtie  de nevinovatie...pana la proba contrarie.  ;)
dar am invatat in timp sa nu mai fiu atat de dezamagita cand oamenii sunt cu totul altfel decat par la prima vedere, foarte putini mai sunt "oameni"...
fff multi isi ghideaza viata numai dupa interesul propriu si atat...daca pot sa obtina ceva de la tine e ok, daca nu...te dau laoparte...
atunci cand ai asteptari mari de la oameni risti sa fii dezamagit, mai bine aleg sa cunoasc o persoana in timp si sa ma surprinda placut...

julia:
ai dreptate. nu e vina altuia ca nu e asa cum imi inchipuiam eu ca este. stii cum se zice: daca nu vrei sa fii dezamagit, nu te amagi inainte

bit:
Toate bune si frumoase, exact cum ziceti voi dar ce te faci daca esti infectat (se intampla uneori) si ai -fara sa realizezi asta- o perceptie a realitatii cumplit de deformata si mai ales ai o perceptie total ireala, cu nuante rozalii pe alocuri, asupra unei alte persoane (care se face cumva vinovata de ce ti se intampla)? A, uitasem, virusul e dragostea. Pana cobori cu picioarele pe Terra, asta daca apuci sa o faci, vezi in omul respectiv ("vinovatul") ceea ce iti doresti si nu ceea ce e in realitate. Adica orice masura de prevedere si de acordare cu bun simt a increderii se cam duce...pe apa sambetei.

silviu:

--- Citat din: bitek ---A, uitasem, virusul e dragostea. Pana cobori cu picioarele pe Terra, asta daca apuci sa o faci, vezi in omul respectiv ("vinovatul") ceea ce iti doresti si nu ceea ce e in realitate.
--- Terminare citat ---
si eu am fost virusat si vedeam in persoana respectiva ceea ce imi doream sa vad, iar dupa ce ma "dezdragosteam" o vedeam exact asa cum era de fapt si-mi ziceam: ba! da' bou am fost >:( ea insa n-avea nicio vina. nu puteam s-o condamn pe ea pentru ca eu am vazut realitatea deformata; dadeam vina pe virus si mergeam mai departe. culmea era ca, devirusat fiind, o priveam printr-un binoclu intors si abia atunci vedeam realitatea.

bit:
Tru!  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă