Arhiva > Arhiva
Increderea
julia:
not true!!
daca eu port tot timpul niste ochelari roz, e vina celuilalt ca eu il vad in culoarea asta?
janeta:
categoric , nu .
numa` ca de multe ori ochelarii roz iti sunt daruiti taman de persoana doritoare ca tu sa-i porti si , pana cand te dumiresti tu si schimbi lentilele , incasezi cateva scatoalce ( metaforic vorbind ) nu tocmai roz .
cam asa se intampla pana cand inveti sa te temi a mai primi daruri de la greci ( "timeo danaos et dona ferentes" ).
nectarina:
Nu stiu ce sa spun... ai incredere si vezi ca oamenii te dezamagesc. Viata mi-a arata ca trebuie sa am incredere doar in mie insami!
Dragostea oricum nu exista :'(, viata in 2 e ceva de genul: "stau cu tine pt ca imi face placere sa stau cu tine. Si tu la fel!"
E doar placere, atat cat dureaza. Te-ai schimbat... din pacate a trebuit si eu sa ma schimb in consecinta!
Asta e viata, cel putin eu asa am vazut-o pana acum Sper ca cineva sa ma faca sa vad lucrurile altfel.
P.S. Aveti grija d-ne/d-re... barbatii sunt razbunatori 100%!
bit:
Nu e adevarat. Sau cel putin nu e chiar asa. In situatia in care a trecut suficient timp de la evenimentul care a declansat dorinta de razbunare, aceasta de estompeaza si eventual dispare de tot. Mai corect ar fi fost "barbatii nu suporta sa le fie inselata increderea si reactioneaza exagerat pe moment".
julia:
of, of, of ...
mai uita-te si tu la stirile de la ora 5
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă