in afara de marea majoritate a articolelor "pozitive" despre "think pozitive " voi ati mai ascutat/citit si altceva ?
pentru mine respectarea trairilor mele interioare sunt generatoarele respectului de sine ...daca am in fata un pahar care trebuia sa fie plin, il vad cu dezamagire pe jumatate gol, si asa il voi considera nomatter what...sa ma gandesc ca de fapt , "ce bine ca a mai ramas jumate " in el , e o pervertire irationala a propriului psihic, o manipulare ordinara a subconstientului propriu si deci o ignorare a parerii subconstiente din mintea mea... pierd respect fata de mine pt ca, tot in subconstient stiu ca ma mint... asta duce la fericire ?

nope... de acord sa vad si partea frumoasa , partea buna , dar numai cantarind in balanta judecatii proprii impreuna cu partea negativa... deci : e gol pe jumate si e plin pe jumate , merg impreuna la avantaje si dezavantaje ...daca este un vinovat pentru ca e gol pe jumate , il iau de guler, nu multumesc frumos ca mi-a lasat jumate ....
nu ne taiem noi venele marcutza, le taiem celor care merita sa le fie taiate... nu suntem vite duse la taiere, suntem oameni ...