zen e o filozofie si atat micaela...o putem folosi cand avem nevoie de ea la fel ca pe oricare alta filozofie de viata ...realitatea totusi este ca se polarizeaza rapid foarte multe bogatii in mainile catorva care nu au ca filozofie de viata decat acapararea de capital ... punct ...
gandeste-te cum s-a reusit in atat de scurt timp o atat de accelerata spoliere a resurselor naturale de care dispunem, o atat de rapida degradare a nivelului de trai , fara proteste , cu toata lumea fericita ...
te-ai gandit ce a facut posibil acest lucru ?
manipularea maselor prin internet , massmedia , etc...manipulare a fost si inainte , prin biserica , dar acum au mijoacele de a spala creiere mult mai eficient si mai rapid, sau nu ?
poate sunt eu un idiot si numai eu vad ce se intampla in jur , nu ?
dar un singur lucru ma nemeltumeste cu adevarat ...viitorul negru si sumbru al copilului meu ... voi v-ati gandit vreodata serios in ce mediu vor trai copii vostrii cand vor fi de varsta noastra ?
terorism, razboi cu musulmanii necredinciosi , intoleranta, alimente modificate si din ce in ce mai scumpe , dependente , droguri legalizate.... pe scurt incotro ne indreptam oameni buni ...
nu fac parte din green peace , dar totusi ...