Eu sunt parinte si mi-am crescut baiatul absolut singura, fara ajutor moral sau material de la tatal sau de la cineva din familia lui sau a mea! Multumesc Bunului Dumnezeu ca am avut noroc sa am un baiat cuminte si linistit, care a fost "cu cheia de gat" toata viata! Sunt convinsa ca si fiul tau are tot ce ii trebuie, si asta nu era prima masinuta din viata lui cumparata de tine, ci a N-a! Sa fii fericit ca ai avut ce pune in cos pentru traiul de zi cu zi, ceea ce majoritatea romanilor nu pot face! La tine cu siguranta e o situatie provizorie: cred ca baiatul tau a fost obisnuit sa ii cumperi mereu cate ceva si nu vad un cap de tara in a nu-i mai face toate poftele la un moment dat! Inteleg ca ai o casa cu tot ce trebuie, o masina (chiar harb, cum parca ziceai la un moment dat!), dar esti invatat la standarde de viata mai ridicate! E oarecum de inteles, dar, pentru a ajunge din nou la acest mod de viata trebuie inainte de orice sa CREZI ca toate sunt trecatoare, inclusiv perioada nefasta pe care o traversezi! Gandind negativ, atragi negativism in viata ta! Uita-te si in jos, la cei mult, mult mai amarati decat tine si cu siguranta vei gasi motive sa multumesti pentru ce ai, chiar daca e ceva mai putin decat ai avut, dar infinit mai mult decat au altii, care, din nefericire sunt majoritari! Si ce cred ca ai cel mai important lucru: esti sanatos! Doar cand vei avea o problema reala de sanatate o vei pretui la adevarata valoare!