Autor Subiect: Gandeste pozitiv  (Citit de 125413 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

marcutza

• Vizitator
Răspuns: Gandeste pozitiv
« Răspuns #90 : Duminică, 20 Martie 2011, 17:00 »
sincer, niciodata  :) pt ca niciodata nu mi-am pus si nu-mi voi pune energia in a cauta, am considerat ca, daca va fi va fi, daca nu nu :) "cineva"

nu suntem singuri, suntem cu noi insine, cu amici, prieteni, copii, colegi etc :)

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #91 : Marți, 22 Martie 2011, 23:35 »

atatea dorinte pozitive, energii pozitive si ganduri pozitive... dar tot singuri :(
si-a concentrat cineva aceste dorinte, energii si ganduri catre o mare dragoste reciproca? cu ce efect? eu unul m-am lamurit! o sa am parte de asa ceva, dar intr-o alta viata.

offfff…. cred ca ar trebui sa te trimit la niste cursuri. pai nu te-am invatat ca mai este o etapa finala, si anume actiunea?? dupa gind si energia lui mobilizatoare, urmeaza sa “implementezi” (zi ca nu-ti place termenul) planul in practica. doar asa poti sa speri ca schimbi ceva.

ps: eu am inchis demult capitolul asta, dar tu sa faci ce zice popa, nu ce face popa.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #92 : Miercuri, 23 Martie 2011, 10:26 »
offfff…. cred ca ar trebui sa te trimit la niste cursuri. pai nu te-am invatat ca mai este o etapa finala, si anume actiunea?? dupa gind si energia lui mobilizatoare, urmeaza sa “implementezi” (zi ca nu-ti place termenul) planul in practica. doar asa poti sa speri ca schimbi ceva.
ps: eu am inchis demult capitolul asta, dar tu sa faci ce zice popa, nu ce face popa.
am inceput deja cursurile de la cernica si evident fac ce zice popa. numai asa voi putea ajunge schimnic si mi se va implini visul de-o viata. am inceput deja sa gandesc pozitiv.
Citat din: marcutza
nu suntem singuri, suntem cu noi insine
si cu Bunul Dumnezeu. Amin!

Offline giovis85

• Full Member
  • Mesaje postate: 149
« Răspuns #93 : Joi, 24 Martie 2011, 23:32 »
e foarte greu sa fi singur sa nu ai cu cine impartii necazurile bucuriile sa nu ai cu cine discuta sa nu ai la cine sa spui te iubesc stiu pt ca sunt in aceasta situatie am avut tentativa de suicid dar din pacate sau poate din fericire nu am patit nimic atunci ma-m gandit ca Dumnezeu nu vrea sa mor si trebuie sa merg mai departe sa lupt cu singuratatea dar aceasta lupta e tot mai grea si cred ca o pierd pentru ca nu mai am motive sa traiesc  :-[
Daca un prieten te-a tradat nu regreta oricine oriunde peste tot este cineva care vrea sa iti faca rau dar tu nu trebe sa suporti o sa iti treaca nu regreta nu tia fost un prieten adevarat

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #94 : Vineri, 25 Martie 2011, 07:48 »
giovis, te admir ca ai curajul sa vorbesti de problemele tale atat de usor mai ales ca nu sunt simple. as vrea sa te incurajez - sa-ti spun gandeste pozitiv dar stiu ca nu este tocmai usor. puterea de a merge mai departe sta de fapt in fiecare dintre noi.
 iti doresc numai bine !

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #95 : Vineri, 25 Martie 2011, 09:19 »
@giovis85, ai 100000000000000000000000000000000000000000000000 de motive sa ramai in viata  :)

succes si putere !

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #96 : Vineri, 25 Martie 2011, 09:43 »
e foarte greu sa fi singur sa nu ai cu cine impartii necazurile bucuriile sa nu ai cu cine discuta sa nu ai la cine sa spui te iubesc stiu pt ca sunt in aceasta situatie am avut tentativa de suicid dar din pacate sau poate din fericire nu am patit nimic atunci ma-m gandit ca Dumnezeu nu vrea sa mor si trebuie sa merg mai departe sa lupt cu singuratatea dar aceasta lupta e tot mai grea si cred ca o pierd pentru ca nu mai am motive sa traiesc  :-[

nimeni nu e singur. cauta-l pe Dumnezeu si vorbeste cu noi.  ;)
si, ce Dumnezeu, uite, vine primavara...e soare, e frumos, sunt alei in parc, vor fi flori, multe, colorate, cer albastru...deschide-ti ochii sufletului spre toate astea...iubirea vine cand vrea ea nu cand plangem noi.  ;)

zi splendida tuturor celor ce sunt sau se simt singuri!

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #97 : Vineri, 25 Martie 2011, 22:22 »
am inceput deja sa gandesc pozitiv. Amin!

deci te-ai convertit la ...pozitivism. tot e bun si forumul asta la ceva!!

Offline giovis85

• Full Member
  • Mesaje postate: 149
« Răspuns #98 : Vineri, 25 Martie 2011, 22:31 »
am descoperit ieri acest site si simt ca aici pot vorbi liber sunt sigur ca nu sunt doar eu in aceasta situatie,eu am incercat sa ma sinucid cu niste pastile dar nu am patit absolut nimic iar atunci ma-m gandit ca Dumnezeu vrea sa traiesc si ma-m gandit am doar 25 de ani inca nu e totul pierdut dar inca mai am momente cand nu mai rezist
Daca un prieten te-a tradat nu regreta oricine oriunde peste tot este cineva care vrea sa iti faca rau dar tu nu trebe sa suporti o sa iti treaca nu regreta nu tia fost un prieten adevarat

silviu

• Vizitator
« Răspuns #99 : Vineri, 25 Martie 2011, 22:51 »
la 25 de ani ai toata viata inainte...adica cea mai mare parte din ea. nimic nu poate fi pierdut la varsta asta. eu ti-as prelua toate problemele, dar cu tot cu varsta ;D sinuciderea e un act de disperare, poate si un act de curaj... dar e ireversibila. nu poti spune: las' ca ma sinucid maine si daca nu mi-o placea, mai vad eu...

si-oricat de amarati sa fim
nu-i bine sa ne dezlipim
de cel ce vietile le-a dat! -
o fi viata chin rabdat,
dar una ştiu: ea ni s-a dat
ca s-o traim!
(g. cosbuc)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #100 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 09:14 »
silviu, asta cred ca este cel mai optimist mesaj al tau ! se pare ca te dai pe brazda ! :D

explica-i si lui giovis ~ poate il convertesti (stii tu mai bine ) si pe el .

silviu

• Vizitator
« Răspuns #101 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 10:32 »
eu raman un pesimist :( da' nu poti vorbi de funie in casa spanzuratului.
sa-l convertesc? la ce? :-\

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #102 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 12:24 »
eu raman un pesimist :( da' nu poti vorbi de funie in casa spanzuratului.

asta suna intradevar a silviu !

sa-l convertesc? la ce? :-\

la orice.

fetele thai !??? ;D

adria

• Vizitator
« Răspuns #103 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 13:04 »

si-oricat de amarati sa fim
nu-i bine sa ne dezlipim
de cel ce vietile le-a dat! -
o fi viata chin rabdat,
dar una ştiu: ea ni s-a dat
ca s-o traim!
(g. cosbuc)

[/quote]

punct pe i; super

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #104 : Sâmbătă, 26 Martie 2011, 13:12 »
@giovis85, sper din suflet sa citesti apelarile noastre si sa-ti fie de bun augur !

te asteptam cu impresii si ganduri !