Arhiva > Arhiva
Gandeste pozitiv
Magdalena_:
da, asa este iulia!
de multa vreme fac exercitiul de a gasi in toate lucrurile rele ce mi se intampla, particica aceea de bine care sa ma echilibreze.
astazi, acum, am inchis o usa........am inchis-o incet, fara sa o trantesc!
am privit dincolo de aparente si nemultimiri zilnice, si din tot raul situatiei, am intrezarit si particica care imi va face existenta mai agreabila.
mie, nu celorlalti!
julia:
asta da atitudine inteleapta !
la mine chiar asa stau lucrurile: daca ceva nu iese cum mi-am dorit, nu e ca nu trebuia asa, ci ca eu nu mi-am dorit ce trebuie.
almi_gabi:
se spune ca atunci cand ceva nu iese asa cum ai dorit sa o iei de la capat dar sa-ti schimbi modul de a trata problema
cica doar un nesabuit se poate astepta ca actionand la fel in situatii similare sa obtina efecte diferite
uneori am si eu momente in care ma descurajez, in care gandurile negative ma "coplesesc" si situatii reale de viata, grele si uneori prea complicate pentru un single devin deranjante - aici se pune problema - ce fac sa schimb acea stare
se spune ca adevaratii invingatori nu renunta prea usor ci incearca din nou sa obtina ce isi doresc
o persona care are alaturi o familie isi poate gasi mai usor un sprijin si un imbold de a merge mai departe - care sa fie oare solutia pentru un single care se bazeaza doar pe el
balanta:
cunosc multe familii in care ea ...( or fi si situatii cu ei)...tot singura e in tot ceea ce face...ba chiar si financiar...daca te ajuta asta....
varsator38:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 21 Noiembrie 2011, 19:45 --- - care sa fie oare solutia pentru un single care se bazeaza doar pe el
--- Terminare citat ---
sa se bazeze in continuare,cu incapatanare,tot pe el ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă