Arhiva > Arhiva
Gandeste pozitiv
almi_gabi:
--- Citat din: balanta din Luni, 21 Noiembrie 2011, 22:23 ---cunosc multe familii in care ea ...( or fi si situatii cu ei)...tot singura e in tot ceea ce face...ba chiar si financiar...daca te ajuta asta....
--- Terminare citat ---
cica tot femeia e cea care "duce" caruta mai departe - poate asa suntem noi create si gandim mai pozitiv si cautam resurse si in piatra seaca
--- Citat din: varsator38 din Luni, 21 Noiembrie 2011, 22:27 ---sa se bazeze in continuare, cu incapatanare, tot pe el ;)
--- Terminare citat ---
pana la urma, intr-un fel sau altul mergem mai departe
steliana:
iar cand pierdem, sa nu pierdem invatatura! ;)
Mari_a:
Eh, gandim mai pozitiv pe naiba! Si cautam cai verzi pe pereti !
Mergem mai departe in virtutea inertiei... Si ne straduim sa fim, cat de cat, in rand cu lumea.
Eu vreau sa fiu in rand cu mine. Vreau sa nu mai gandesc.
Mi-ar placea sa gandeasca un el pentru mine. Eu sa ma gandesc numai la el. Nu stiu cum l-as putea determina sa se gandeasca si el la mine. Hai ca am incurcat-o rau. Nici sa gandesti prea mult nu-i bine. E mai frumos pe negandite, pe nestiute, pe nevrute
steliana:
Sa gandeasca un "el" pentru mine? Da, dar fara sa determin lucrul acesta. Totul sa curga de la sine. Negandite, nestiute, nevazute ...
Si daca am elimina primele doua litere? In ambele situatii, rezultatul este influentat tot de/din cauza ;)
silviu:
eu gandesc negativ :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă