Arhiva > Arhiva

Gandeste pozitiv

<< < (74/82) > >>

everyoung:
...face mai mult zgomot un copac atunci cind cade decit un copac atunci cind creste... sau cum s-ar spune se aude mult mai bine o gascà de pesimisti care urlà la lunà decit multimea de optimisti care muncesc de dimineatà pinà searà sà le fie mai bine lor ,familiei si poate si tàrii!

julia:

--- Citat din: everyoung din Marți, 04 Octombrie 2011, 18:07 ---...face mai mult zgomot un copac atunci cind cade decit un copac atunci cind creste...

--- Terminare citat ---

foarte frumos spus
inca mai cuget

almi_gabi:

--- Citat din: everyoung din Marți, 04 Octombrie 2011, 18:07 ---...face mai mult zgomot un copac atunci cind cade decit un copac atunci cind creste... sau cum s-ar spune se aude mult mai bine o gascŕ de pesimisti care urlŕ la lunŕ decit multimea de optimisti care muncesc de dimineatŕ pinŕ searŕ sŕ le fie mai bine lor ,familiei si poate si tŕrii!

--- Terminare citat ---

pai eu as ocoli pesimistii
si cred ca si optimistii prea muncitori
as prefera umoristii - umorul mi se pare una din variantele bune de a gandi pozitiv - romanii au o vorba - haz de necaz - si uneori merge cel mai bine  ;D

varsator38:

--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 29 Octombrie 2011, 23:00 ---as prefera umoristii - umorul mi se pare una din variantele bune de a gandi pozitiv - romanii au o vorba - haz de necaz - si uneori merge cel mai bine  ;D

--- Terminare citat ---

subscriu :)

julia:

--- Citat ---Gandeste pozitiv
--- Terminare citat ---

mai intii sa gindesc...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă