Arhiva > Arhiva
Leac pentru stres?
EUGENIA110:
Sincer, foarte sincer, imi pare rau ca toate aceste mesaje, pe care eu le-am luat drept glume din partea tuturor, au suparat sau au jignit pe cineva dintre cei care am fost activi pe acest topic in seara aceasta. Cred ca nimeni dintre noi n-a dorit sa fie sters vreun mesaj de-al lui Silviu, au fost doar sageti neotravite pe care le-am aruncat in gluma unii spre altii. Nicio clipa nu mi-am imaginat ca cineva ia in serios ce s-a spus si se supara. Promit ca de miine stau cuminte, citesc ce se scriu altii si nu mai comentez nimic. :(
Manfred:
Haide Eugenia, n-o lua chiar aşa!
Nu cred că s-a suparat cineva, de ex. eu nu m-am supărat deloc! :)
EUGENIA110:
Din mesajul dumneavoastra anterior rezulta altceva. Si-mi pare rau. Noapte buna, Manfred!
Manfred:
Îmi pare rău dacă s-a înţeles altceva. Noapte bună, Eugenia, şi nu uita că mîine soarele va străluci din nou! :)
silviu:
--- Citat din: maria171 din Luni, 31 Mai 2010, 21:18 ---mie mi se pare ca mesajul lui silviu ar trebui cenzurat un pic
ce zici admin?
ce zici manfred?
gresesc?
poate
--- Terminare citat ---
imi pare rau ca mesajul meu v-a deranjat, dar pur si simplu am fost lovit de un puseu de sinceritate si, nestiind ca sunteti de o pudicitate ridicata la patrat, am expus si eu leacul care ma scapa de stres.
din nefericire, eu nu stiu sa inot si nu pot alunga stresul sarind in apa si facand ture de bazin :( orice apa care-mi trece de solduri are culoarea inecului :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă