Arhiva > Arhiva
Leac pentru stres?
Caroline:
Bitek, te inteleg... Banuiesc ca iei si ceva algocalmin si paracetamol, intre timp. Daca iei, nu le mai inghiti, incearca sa le mojarezi intr-un pahar de alcool. E lucru dovedit - pe bune - este reteta unui drog la indemana oricui... :buck2:
nickyblu:
--- Citat din: almi_gabi din Marți, 22 Mai 2012, 19:11 ---baieti, umpleti cada cu zeama suedeza :dance:
--- Terminare citat ---
Zice bitek ca-i pacat, da la o damigeana de 50 cred ca nu are obiectii :thumbup:
nickyblu:
--- Citat din: Caroline din Marți, 22 Mai 2012, 21:24 ---Bitek, te inteleg... Banuiesc ca iei si ceva algocalmin si paracetamol, intre timp. Daca iei, nu le mai inghiti, incearca sa le mojarezi intr-un pahar de alcool. E lucru dovedit - pe bune - este reteta unui drog la indemana oricui... :buck2:
--- Terminare citat ---
Sa fac si eu un mic stoc, ca de la o vreme scot astia de la vanzare o gramada de pastile ........ cica nu mai sunt bune, dupa ce ne-am tratat toti cu ele :)
bit:
--- Citat din: Caroline din Marți, 22 Mai 2012, 21:24 ---Bitek, te inteleg... Banuiesc ca iei si ceva algocalmin si paracetamol, intre timp. Daca iei, nu le mai inghiti, incearca sa le mojarezi intr-un pahar de alcool. E lucru dovedit - pe bune - este reteta unui drog la indemana oricui... :buck2:
--- Terminare citat ---
Blasfemie mai mare ca asta n-am vazut. La ce sa impurifici gustul unui alcool de calitate?
Cat despre droguri la-ndemana, nu te obosi. Faptul ca traiesc viata asta asa cum e...
Caroline:
... este deja un drog?! :o Pentru mine, e un stres pozitiv. :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă