Arhiva > Arhiva
Leac pentru stres?
nickyblu:
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 18 Mai 2012, 14:40 ---si pe tine te cheama malina ? :magic:
--- Terminare citat ---
Daca numele ei e Malina ........ atunci are un prenume foarte neobisnuit pentru o fata :o
bit:
Leacul meu pentru un nivel mare de stres are urmari secundare (dureri de cap dupa, vanatai, eventual ochi umflati si/sau bot rupt). Insa toate medicamentele care salveaza vieti sunt la fel . ::)
Deci, o bataie buna (ca o dai sau o iei, e relativ neimportant in cazul de fata) si anestezicul de dupa. De preferat sa fie peste 40°. Si se administreaza fara apa sau alti solventi anosti. Dupa cateva zile, te simti ca nou, garantat.
almi_gabi:
eu nu pricep, adica daca racesti sa te bata cineva bine incat sa nu mai stii de la ce este febra !?
ai nevoie de ajutor la bataie? nu ca m-am oferi eu !! fizicu' nu ma ajuta ca's la categoria "tantari" si n-ai simti decat piscaturi dar rugam pe cineva mai calificat :magic:
bit:
Esti pe-aproape. Oricum, as fi preferat sa incasez o bataie buna decat...starea asta de mucios cu diploma. >:(
nickyblu:
O jumatate de ora in cada plina cu apa fierbinte cu conditia sa incapi tot in ea..............nu ca mine care stau cu genunchii afara :)
De fapt cada mea e buna, eu sunt ala defectu' ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă