Arhiva > Arhiva
Leac pentru stres?
rocky:
merge si coniac/vodca + bere foarte bine in locu' jack-ului :P
dar cred ca cel mai bun remediu la stres este o vacanta departe de toti si de toate (si pe alte meleaguri de preferat - daca tot te plimbi macar sa vezi si ceva nou)
almi_gabi:
io' nu sunt de acord cu alcooooolice ca leac impotriva stresului; ma descurc greu cu mahmureala a doua zi dimineata oO
dar despre vacanta - aici e altceva - chiar este un leac impotriva stresului O0
Caroline:
--- Citat din: almi_gabi din Joi, 15 Martie 2012, 14:41 ---eu percep stresul ca o diferenta intre ceea ce ai si ceea ce iti doresti; cu cat diferenta este mai mare si lucrul respectiv este mai important pentru tine apare mai pregnanta starea de stres
--- Terminare citat ---
:thumbup:
nickyblu:
--- Citat din: almi_gabi din Joi, 15 Martie 2012, 22:34 ---io' nu sunt de acord cu alcooooolice ca leac impotriva stresului; ma descurc greu cu mahmureala a doua zi dimineata oO
--- Terminare citat ---
Eu zic ca pentru o zi intreaga de "stress-free" merita o ora de mahmureala ;)
lori:
--- Citat din: rocky din Joi, 15 Martie 2012, 20:23 ---...
dar cred ca cel mai bun remediu la stres este o vacanta departe de toti si de toate (si pe alte meleaguri de preferat - daca tot te plimbi macar sa vezi si ceva nou)
--- Terminare citat ---
Intr-adevar o vacanta departe de nebunia orasului ma relaxeaza cel mai bine. Mai rau este la intoarcere, cand ma intorc la nebunia din care am plecat. Si iar ma gandesc la vacanta ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă