Arhiva > Arhiva
Leac pentru stres?
Sara:
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 23 Decembrie 2011, 18:40 ---chestia asta cu bradul, de la ales, cumparat, impodobit, cu invartit in jurul lui mi se pare super fain si te face sa uiti de stres - ar fi bine sa existe ceva asemanator in fiecare luna a anului
--- Terminare citat ---
La mine functioneaza de minune cumparatul de cadouri pentru altii. Ma relaxeaza poate la fel de mult precum cititul unei carti sau ascultarea unei melodii frumoase.
Si ce imi place si mai mult de atat este sa impachetez cu mana mea cadourile, chiar daca mi-ar fi mai usor sa le pun doar intr-o punga de cadou!
Cat despre cadourile de Craciun mi-am facut un obicei de a le impacheta pe toate in diverse feluri. Imi plac cadourile sub brad IMPECABILE, ca-n povesti!
almi_gabi:
si mie imi place sa impachetez cadourile - acuma despre "impecabil" - departe de mine, parca am 2 maini stangi ;D dar intentia conteaza :)
julia:
"Cand simti ca esti stresat, pune-ti o intrebare: va mai conta "asta" peste cinci ani?
Daca da, atunci fa ceva pentru situatia respectiva. Daca nu, atunci las-o sa treaca."
Catherine Pulsifer
Caroline:
"Un gand rau este doar un nor pe cerul vietii tale. Vine si trece. Lasa-l sa treaca nebagat in seama."
Dalai Lama
julia:
domnu Lama o avea vreun stres?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă