Arhiva > Arhiva

Leac pentru stres?

<< < (35/59) > >>

micaela:
tocmai de aceea eu cred mai degraba in eficienta dialogului direct cu Divinitatea, fara intermediari.

janeta:

--- Citat ---tocmai de aceea eu cred mai degraba in eficienta dialogului direct cu Divinitatea, fara intermediari.
--- Terminare citat ---

iaca , aici suntem fix pe aceiasi lungime de unda .
dialogul meu cu Divinitatea nu se face nici cu cuvantul si nici cu mintea , ci cu sufletul . din aceasta cauza nimeni pe lumea asta nu ar putea sa fie transmitatorul multumirilor si dorintelor mele adresate Divinului .
preotii ar putea face un singur lucru daca le sta in putinta : sa se roage pentru fiecare om in parte ca aceluia sa-i fie bine . atat . dar asta putem face fiecare dintre noi pentru aproapele nostru aflat in dificultate sau nu .

iulia17:

citisem un studiu undeva ca la persoanele cu studii superioare exteriorizarea credintei este mult mai redusa. atentie, nu credinta, ci apelul la divinitate in formele consacrate

luciamanta:

Si totusi, Iulia, eu cunosc o serie de persoane cu studii superioare, care atunci cand sunt nefericite apeleaza la Divinitate in formele consacrate de biserica crestina

iulia17:

si eu. dar eu nu cunosc atitea incit sa fac o statistica sensibil semnificativa.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă