Arhiva > Arhiva

Emotia

<< < (2/32) > >>

maria171:
dar de ce ne ascundem emotiile?
sa nu parem vulnerabili?
e rusine sa ti se umezeasca ochii la un film, mai ales cand esti barbat?
e rusine sa arati ca ai emotii la un examen chiar si auto?
inseamna ca ascundem adevarul, nu?

marcutza:
a avea emotii, nu inseamna a fi vulnerabil :)
devii vulnerabil (parerea mea) atunci cand iti tradezi punctele slabe, cand iti expui anumite laturi, secrete samd.
eu am vazut barbati care plangeau la un film, care plangeau la o ruptura in viata lor samd.
asta nu i-a facut slabi sau vulnerabili in fata mea sau a celor care stiu si stapanesc limbajul trupului, comportamentului.

ascundem adevarul ?! nu din emotie si nici din vulnerabilitate ci din nevoia de a ne apara. e ca un cerc, emotie, vulnerabilitate, adevar ascuns, aparare si retur.

Tania:
Mi-a placut foarte mult Admin.
Fara emotii suntem ca si fara viata. Este exact ceea ce simt si eu: emotia este cea care poate declansa actiunea! La un moment dat mi s-a intimplat sa-mi dau seama ca incep sa mor pe dinauntru... asa, incet... Poate ca si murisem deja, in mare parte! Printr-un exercitiu zilnic, inconstient, cu o masca buna, asa, ca sa dea bine, asta am facut... aproape m-am "convins" si pe mine... si uite asa am murit cite un pic! Atunci am decis sa-mi las emotiile libere, am decis ca vreau sa incerc sa traiesc cu totul :). Recunosc ca nu-i usor, dar vreau...

sile43:
Emotiile definesc intr-o anumita masura ,caracterul individului,sensibilitatea lui.
Nu spun ca e bine sa ne ascundem emotiile,dar nici nu ne putem lasa coplesiti intensitatea lor.

krissunu:
     Oamenii  au  foarte multe cuvinte si modalitati de as-si descrie emotiile.
     De exemplu , urmatoarele cuvinte descriu emotii negative:
            - frustrare
            - nesiguranta
            - nervozitate
            - plictiseala
            - vinovatie
            - deprimare
            - umilinta   .....s.a.m.d.
    Iar cuvintele urmatoare descriu emotii pozitive:
            - bucurie
            - dragoste
            - succes