Arhiva > Arhiva

Emotia

<< < (3/32) > >>

sile43:
Prin urmare, care au fost cele mai puternice trairi ,emotiile care au marcat puternic amintirile voastre?
De exemplu,eu am avut mari emotii cand am sarutat ptr prima data. Stiu ca aveam fata in stanga mea,am sarutato,a fost extraordinar si de atunci am ramas cu un tic,nu ma pot pupa pe dreapta ;D

Carmenus:
      Buna Sile ,

Asa este, traim emotii , in fiecare zi, depinde de care sunt. Ne aducem aminte de emotii care le-am trait in trecut , pe care nu le vom uita niciodata. Daca-ti aduci aminte de ele cu placere atunci este in regula , deci sunt pozitive . Fara sa vrem ne aducem aminte si de emotii mai putin placute si atunci ar fi mai bine ca la acest capitol sa ne " lase memoria " si ne ne gandim doar la ce a fost frumos.
     Nu cred ca ai un tic , in legatura cu sarutatul doar pe partea stanga , cred ca asa iti este tie mai comod si asa te-ai obisnuit. Stii cum e ? Cand te duci in vizita la cineva , prima data , te asezi intr-un loc , care te atrage prima data , a doua oara cand te vei duce in vizita te vei aseza pe acelasi loc si tot asa mi departe .
     Si apoi ce mai conteaza pe ce parte este , trebuie sa iasa traba buna ...   

krissunu:
....se  pare  ca  domnu  Sile  apreciaza  masina  cu  volan  pe  dreapta ,in cazul  in  care  este sofer,..... sau    ???  ..de  ce  sa  nu  fie  el  pasagerul  din dreapta !  ....(  este  doar  o gluma ) ....   se  practica  sarutul  in  masina , nu-i asa?

steliana:
Da carmenus, ai dreptate.
Imaginează-ţi emoţia noastră când ne vom aşeza la aceeaşi masă în tabăra viitoare de la Sibiel.
Pentru viitor, trebuie să ne cultivăm emoţiile. Acolo unde am îndrăznit (nu este cazul nostru), să fim mai reticenţi, acolo unde nu am avut curaj, să îndrăznim.

geppetto:

--- Citat din: krissunu din Duminică, 11 Aprilie 2010, 12:34 ---     Oamenii  au  foarte multe cuvinte si modalitati de as-si descrie emotiile.
     De exemplu , urmatoarele cuvinte descriu emotii negative:
            - frustrare
            - nesiguranta
            - nervozitate
            - plictiseala
            - vinovatie
            - deprimare
            - umilinta   .....s.a.m.d.
    Iar cuvintele urmatoare descriu emotii pozitive:
            - bucurie
            - dragoste
            - succes