Arhiva > Arhiva

Emotia

<< < (21/32) > >>

Magdalena_:
afurisite emotii,........... imi tradeaza increderea!

Caroline:

--- Citat din: Magdalena_ din Joi, 15 Decembrie 2011, 09:30 ---afurisite emotii,........... imi tradeaza increderea!

--- Terminare citat ---

Am o propunere: Hai sa invatam de la copii! Sau... chiar am uitat cum e? Poate ca e timpul sa ne reamintim.
De exemplu, o chestie verificata: cei din jur imi sunt ca o oglinda.
Intr-o zi, sunt nervoasa pe diverse chestii (cum ar fi ca nu mi-am depus la timp nus'ce declaratie la Finante si ca o sa ma amendeze fara preaviz). Daca intru-n clasa asa, sa te tii...  :o In schimb, daca-mi spun: Ei, si?! Intru-n clasa cu o carte de povesti de Anderson si... ne jucam!
Iar EMOTIILE mele se schimba spontan... si dupa-amiaza, ajung acasa si-mi rezolv si treaba cu Finantele, de parca ar fi nimic mai mult decat un fleac.
Ferice de cei care aveti copii. Cand aveti probleme cu emotiile... de ce nu-i intrebati pe ei?  ;)

manghel:
este bine cand se intampla asa dar ce te faci atunci cant lucrurile nu iti ies tocmai cum ar trebuii? atunci este aceeasi stare de relaxare? sa invatam de la copi. nu am nimic inpotriva dar sunt de acord cu o afirmatie de mai sus si anume ca in mediul personal treaba mea cum imi exprim emotiile, la fel cum este problema mea de a le expune in societate,fiecare mediu cu caracteristicile lui, a controla emotiile nu inseamna a nu spune copiilor ce simti sau sotiei sau celor din jur, a controla insemana a le manifesta doar atunci cand consideri u nu cand vin in avalansa.

p.s. poate ma repet dar controlul emotiilor nu inseamna robotizare sau subjugarea ta ca persoana pt ca tu esti cel care le controleaza si ai autoritate asupra lor.

Caroline:
De acord... in teorie. In practica, eu nu am intalnit inca persoana care sa isi poata "gestiona" atat de eficient si pozitiv emotiile. Ceea ce am intalnit (din acest punct de vedere) au fost o multime de oameni cu capacitatea de a-si exprima emotiile amputata. Poate... daca as intalni vreun buddhist.  :P

julia:
... sau un autist

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă