Arhiva > Arhiva
Emotia
steliana:
cand investitia este in aceasta dominanta. desi calea de mijloc are rolul ei, raman la a aprecia extremele.
manghel:
la a aprecia lipsa manifestarii?
Caroline:
--- Citat din: manghel din Marți, 13 Decembrie 2011, 21:38 ---tocmai de aceea cred ca un caracter puternic poate stapanii si controla emotiile indiferent de natura lor,doar concentrare si efort.
--- Terminare citat ---
Pana la a deveni un robot?! Ce putin mie, mi se par insuportabili oamenii atat de "puternici" incat le este jena sa rada cand le vine, sa cante fals, sa recunoasca ca oricine poate fi ridicol in loc sa fie ridicoli nerecunoscand asta, sa nu-si infranga lacrimile inainte de a se naste, sa iubeasca... etc.
steliana:
--- Citat din: manghel din Miercuri, 14 Decembrie 2011, 18:22 ---la a aprecia lipsa manifestarii?
--- Terminare citat ---
chiar si asta ... desi atunci cand aspiri, constientizezi "jugul"
de ce sa existe manifestarea - acel gen de a arunca piatra - tine sau nu tine, ce o iesi voi vedea? :-\
Magdalena_:
Emotia ne este JUG!
Fiecare individ traieste emotia in functie de caracter, educatie, sensibilitate, mediu de viata,.............diverse conjuncturi.
Apoi fiecare este liber sa aleaga daca da frau liber sau nu emotiilor. In societatea de astazi, eu personal am constatat ca mai bine nu!
In plan personal, treaba mea cum imi manifest emotiile...........curiosi?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă