Arhiva > Arhiva

Frica

<< < (10/41) > >>

nicko:

--- Citat din: capsuna din Duminică, 25 Aprilie 2010, 23:12 ---Neaparat sa-ti iei cartea cu teste 13 din 15, din ea se dau intrebarile, sau f asemanatoare. Iar examenul nu e greu, incomparabil mai usor fata de cel initial.

--- Terminare citat ---
asa o sa fac, daca zici tu. :) eu am inceput de azi cu ceva teste de pe net tot din categoria asta

nicko:

--- Citat din: capsuna din Duminică, 25 Aprilie 2010, 23:14 ---Acum e sezonul potrivit pentru roz :D Incearca intai o nuanta pala si ai sa vezi ca iti va placea!

--- Terminare citat ---
sper ca vii si tu la tabara viitoare. Atunci ma voi stradui sa te multumesc si pe tine si pe mine cu imbracaminte in culori mai vii :)

capsuna:
As fi vrut sa vin macar 2 zile dar dupa vestile "bune" de astazi, mi-am cam schimbat planurile...asta este...alta data

Catherinna:

--- Citat din: nicko din Duminică, 25 Aprilie 2010, 12:14 ---Discutam de frica...
Am avut ieri un accident cu masina. Nimic grav, fara raniti. Recunosc ca mi-e frica sa nu-mi fie frica sa mai conduc din nou.

--- Terminare citat ---
Acum am citit printre topice...
Imi pare rau. Stiu, ca nu e usor de trecut peste eveniment, dar sunt convinsa, ca ai invatat din el ce trebuia invatat. Se mai intampla. Au patit-o si altii... Curaj si atentie sporita ! Frica ? nu te ajuta la nimic, uita cuvantul, inlocuiestel cu precautie  ;)

Ayouni:
driving @nicko!  fara frico! se mai intampla chiar si la copii mai mici... mi-a atras ca ai spus ca ai avut o stare asa mai depre. pai atunci este momentul cand atentia noastra nu prea umbla pe acasa si ne trezim cu vreo surpriza neplacuta. bine ca s-a lasat doar cu o luna suspendare.  mie mi l-au luat acum mai multi ani pentru trei luni, a fost prima data cand pateam asa ceva dar am meritat-o din plin... mi-e si rusine sa spun ce-am facut dar in acel moment eram si depre si mai eram in masina cu 3 persoane, care mai de care vorbind mai tare. si cateva secunde am uitat ca eu eram la volan! am avut un noroc super dar politistii postati dupa niste copaci m-au prins si m-au taxat, si amenda si carnet luat.  dar mi-am zis ca a fost amenda cea mai bine platita. 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă