Arhiva > Arhiva

Frica

<< < (39/41) > >>

Sara:

--- Citat din: julia din Luni, 19 Decembrie 2011, 00:24 ---eu pot sa enumar miile de lucruri pe care nu le pot face de frica   :D

--- Terminare citat ---

Un articol interesant despre "nu pot" !

janeta:

--- Citat ---eu pot sa enumar miile de lucruri pe care nu le pot face de frica   :D
--- Terminare citat ---

pe mine nu ma sperie ce nu pot face din cauza fricii , ci  ma ingrozesc de cea ce frica m-ar putea determina sa fac ...

Caroline:
Mai bine sa-mi para rau de ce-am facut decat de ce n-am avut curajul sa fac!  ::)

gena:
o singura data mi-a fost frica in sensul cel mai profund: cand am crezut ca mi-a fost rapit copilul.
nu mi-am pierdut pentru niciun moment luciditatea, dar in interior devenisem altcineva
am strigat si mi-am auzit racnetul acela total nefiresc, sunetul lui a reverberat incredibil de ciudat in mine
sau a iesit din mine asa.

au mai fost situatii extreme dar nu aparea frica, ci un fel de ciuda ca se intampla, ca devii neputincios sau trebuie sa accepti pur si simplu un soi de implacabil.
m-as intinde prea mult daca as incepe acum sa dezvolt.

almi_gabi:

--- Citat din: gena din Luni, 26 Decembrie 2011, 19:51 ---o singura data mi-a fost frica in sensul cel mai profund: ....

--- Terminare citat ---

e bine, poate esti o curajoasa din fire si reusesti sa treci usor peste situatiile extreme  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă