Autor Subiect: Impresii de vacanta  (Citit de 111185 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Impresii de vacanta
« Răspuns #165 : Joi, 21 Iulie 2011, 12:11 »
Deschis de curand portul turistic din Mangalia este un loc placut unde te poti plimba pe faleza si admira cele cateva ambarcartiuni ( in timp vor fi mai multe  :D).
Palmierii sunt cam "pirpirii" si e loc de imbunatatiri. E bine si asa decat deloc  ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #166 : Joi, 21 Iulie 2011, 12:30 »
Deschis de curand portul turistic din Mangalia este un loc placut unde te poti plimba pe faleza si admira cele cateva ambarcartiuni ( in timp vor fi mai multe  :D).
iti cumperi iaht? ::) sa ma plimbi si pe mine :)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #167 : Joi, 21 Iulie 2011, 12:51 »
Multumesc pentru informatie, Gabi. Pentru mine este foarte importanta!!!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #168 : Vineri, 22 Iulie 2011, 11:18 »
iti cumperi iaht? ::) sa ma plimbi si pe mine :)

cand iau primul iaht vei fi la bord  8) ;D

julia

• Vizitator
« Răspuns #169 : Luni, 25 Iulie 2011, 18:37 »

Va ofer o calatorie printre manastirile dobrogene Sf. Andrei, Dervent, Celic Dere si Cocos. Calatorie placuta!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #170 : Luni, 25 Iulie 2011, 19:16 »
Minunat, Iulia. Locuri sfinte, binecuvantate, care isi lasa amprenta in sufletele pelerinilor...

julia

• Vizitator
« Răspuns #171 : Marți, 26 Iulie 2011, 11:29 »
asa e draga mea
in astfel de locuri eu simt ca parca scap de toate greutatile si relele lumii. si chiar daca la intoarcere tot cu asa ceva ma confrunt parca am alta putere sa le fac fata
daca am timp diseara pun si pozele cu manastirile din oltenia

julia

• Vizitator
« Răspuns #172 : Marți, 26 Iulie 2011, 18:32 »
Acestea sunt manastirile Horezu, Bistrita, Govora si Manastirea dintr-un Lemn.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #173 : Marți, 26 Iulie 2011, 18:40 »
splendide fotografii . minunate locuri.
ma gandeam, dupa ce am vazut primul set de fotografii cu lacasuri de cult, pe care le-ai postat azi dimineata, ca, desi coplesita real de monumentalitatea si splendoarea bazilicilor si catedralelor din alte tari, n-am simtit niciodata in ele trairile pe care le-am avut in bisericile si manastirile noastre. nu-mi explic de ce, desi ipoteze ar fi.  :)

julia

• Vizitator
« Răspuns #174 : Marți, 26 Iulie 2011, 18:53 »
si mie mi se intimpla la fel. dincolo le privesc doar ca pe monumente sau frinturi de istorie. ale noastre au alta chemare.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #175 : Marți, 26 Iulie 2011, 19:00 »
  Sfintele  aşezăminte,  icoanele care sălăşluiesc în aceste lacasuri, moaştele ocrotitoare din incinta bisericilor au un har deosebit. In bisericile noastre se simte Harul lui Dumnezeu, se simte lumina, îndrumarea, ocrotirea si pacea minunată a credinţei. Se simte mirosul de mir, de tămâie si flacăra rugăciunii nestinse...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #176 : Marți, 26 Iulie 2011, 19:10 »
ai dreptate Lucia, dar cred ca si in lacasurile lor de cult este harul lui Dumnezeu... nu cred ca doar ortodoxia este "adevarul" religios absolut. trebuie sa mai fie ceva...poate familiaritatea cu tipurile de spatii si imagini in care am invatat a ne ruga, poate o relatie energetica cu locul nasterii...

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #177 : Marți, 26 Iulie 2011, 19:37 »
    :-* Este drept si ce spui tu, micaela. Însă la noi, in bisericile ortodoxe, se simte mai mult nevoinţa, modestia, întristarea si rugăciunea lăuntrică, chiar şi plânsul lăuntric al icoanelor şi al oamenilor care au pătimit multe necazuri.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #178 : Marți, 26 Iulie 2011, 19:45 »
desi ma feresc, in general, de vanitatea lui "al nostru' e mai bun"  :), imi place foarte ce si cum ai spus.  ;)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #179 : Marți, 26 Iulie 2011, 21:40 »
Va prezint, mai jos, doua icoane pictate in Biserica Islaz, sat Islaz, comuna Branesti, judetul Ilfov: