raspunzand unei intrebari pe MP, da, am fost la mare, la soare, la nisip fierbinte. Si cum de data asta am fost impresionata placut, voi spune si cateva cuvinte. Pentru ca de multe ori, cand ni se intampla ceva rau, spunem multe multe. Cand se intampla ceva bun, ei, a fost bine, a fost frumos si cam atat... Bine, aici am putea sa intram intr-o discutie chiar profunda in legatura cu impactul publicitatii negative, etc etc, dar ne-am indeparta de topic. Si nu vrem acest lucru.
Ei bine, nu stiu daca criza isi spune cuvantul, adica oamenii chiar s-au speriat si au ajuns la concluzia ca mai bine ofera servicii bune la preturi accesibile, ori nu stiu ce sa mai cred. Eforie Nord, o pensiune foarte buna, extrem de curata, o camera mare, spatioasa, cu aer conditionat, totul super. Era si televizor acolo dar nici nu stiu cum se deschide pentru ca nu a fost timp pentru asa ceva. Plaja curata! inca nu-mi vine sa cred... era lume multa totusi. dar e adevarat ca erau si niste tineri care se ocupau de strangerea gunoaielor (desi parca ar fi fost mai bine daca lumea aceea multa ar fi fost in stare sa-si pastreze gunoaiele din dotare la purtator). Apa marii curata! Restaurante multe cu mancare la preturi destul de cumsecade. Seara am mers in Vama unde am mancat la un restaurant fain, la stuf parca, unde mancarurile aveau nume de genul: aripi de pui frante in zbor, pui divortat de un cartof cu mult mujdei, filet de vaca melancolica, somon imbujorat, samd. Un frappe la bormasina, da la bormasina! Apoi dans pe plaja pana la ore mai mititele. A doua zi dupa masa am facut o descoperire gastronomica, cineva din grup ne-a dus la un restaurant cu specific turcesc din Constanta, Nur Kaptan Baba, unde, am mancat pur si simplu din placere. O bucatarie extraordinar de gustoasa; de cand am plecat din Golf nu am mai mancat ceva asa de bun! pana si lipiile proaspat facute erau delicioase; iar ceaiul oooh, mergea perfect cu mancarea. Nu intru in mai multe detalii, pentru ca vreau sa va las si voua surpriza descoperirii cand veti ajunge acolo. Mi-a placut si orasul in sine (n-am mai fost inainte

).
Serviciile foarte bune, si la pensiune si la restaurantele pe unde am fost. Asadar, ceva in bine se intampla cu turismul romanesc! Deci, dragi compatioti, se poate!