Autor Subiect: Impresii de vacanta  (Citit de 111340 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Impresii de vacanta
« Răspuns #75 : Vineri, 14 Mai 2010, 17:45 »
Remarc... aici nu pot concura... din motive de tehnică dar mai ales pentru că....
aş posta ... o păpădie despărţindu-se de o parte a ei.....
de un trandafir care a înflorit doar pe jumătate...
de u nor care..... mă urmărea necontenit...
nihil sine deo

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #76 : Vineri, 14 Mai 2010, 21:00 »
Remarc... aici nu pot concura... din motive de tehnică dar mai ales pentru că....
aş posta ... o păpădie despărţindu-se de o parte a ei.....
de un trandafir care a înflorit doar pe jumătate...
de u nor care..... mă urmărea necontenit...

Remarc asa, off topic, tot mai mult veleitatile tale de poeta, steliana! Si jur ca nu sunt ironica, ci, dimpotriva, ti-o spun cu admiratie sincera! Cred ca nu ar fi rau sa incerci sa scrii o carte!! Parerea mea!

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #77 : Vineri, 14 Mai 2010, 22:14 »
Dacă mă supăr.... scriu ....2
(eşti a 2-a persoană-dar femeie - care spune asta)...
mă bucur să vă ... încânt...
nihil sine deo

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #78 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 21:28 »
Imi doresc din tot sufletul sa ajung in Anglia... Tare fericita as fi...

Offline krissunu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
« Răspuns #79 : Marți, 25 Mai 2010, 11:03 »
...ieri  ,..pe  data  de  24 mai 2010,..am facut  o  mica  excursie  in  judetul Arges  unde  am vizitat conacul boierilor Golesti ,..situat la 12 km de Pitesti . 

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #80 : Marți, 25 Mai 2010, 12:41 »
super .... Cristi.....
am şi eu o casă de vacanţă în Argeş.... şi în cele vechi ale vecinilor este imposibil să nu găsesşti multe lucruri din ce este expus aici...
nihil sine deo

cameliagabriela

• Vizitator
« Răspuns #81 : Marți, 25 Mai 2010, 12:57 »
cristi, foarte frumos
multumim pt poze

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #82 : Marți, 25 Mai 2010, 12:59 »
foarte frumoase pozele, krissunu, mersi!... zona argesului si in special a campulungului imi place foarte mult, cred ca cel mai mult din toata tara. poza cu fantana cu cumpana la rascruce de drumuri imi place cel mai tare, mi se pare plina de simboluri.
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline krissunu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
« Răspuns #83 : Marți, 25 Mai 2010, 20:55 »
....iata  ca  Steliana  ...este o cunoscatoare  a  acelor  locuri,......eu  am  foarte  multe  poze  facute ,...dar  este  mai bine sa  vedeti  chiar  in realitate  acel loc  .

...DA  Ayouni   ...locul  unde  este  amplasata fantana  cu  cumpana  imi  aminteste de  copilarie ,... de  drumul  din  apropierea  locuintei  bunicii mele . 

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #84 : Joi, 10 Iunie 2010, 21:32 »
impresii de vacanta.

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #85 : Joi, 10 Iunie 2010, 21:54 »
ce frumoase poze, marcutza, mai ales cea cu turle si cea cu poarta aceea mare! maramu!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #86 : Joi, 10 Iunie 2010, 22:03 »
da...prima e in maramures, a doua e intrarea in sapanta, apoi felix si gradina botanica din cj.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #87 : Marți, 15 Iunie 2010, 21:26 »
Mergand in Istambul am vizitat o basilica incredibila si anume basilica Cisterne -- este impresionanta.

Este situata undeva la subsol, iar intrarea nu este foarte "semnalizata". Bazilica a fost construita prin anii 540 in timpul imparatului Justinianus I si reprezenta sistemul de depozitare al apei. Mai tarziu, ea a fost folosita pentru udarea gradinilor din palatul Topkapi (cele doua obiective fiind foarte aproape unul de altul). .
In interior este destul de bezna, parca e un cadru dintr-un film de groaza. Te deplasezi doar pe poduri, iar toata incaparea este plina de coloane. Jos e apa, in care se scalda pesti de diferite marimi. Poti chiar sa arunci o moneda si sa-ti pui o dorinta.

poza nu este foarte clara ( aparatul nefiind unul performant) !!! :D

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #88 : Marți, 22 Iunie 2010, 23:22 »
raspunzand unei intrebari pe MP, da, am fost la mare, la soare, la nisip fierbinte.  Si cum de data asta am fost impresionata placut, voi spune si cateva cuvinte.  Pentru ca de multe ori, cand ni se intampla ceva rau, spunem multe multe.  Cand se intampla ceva bun, ei, a fost bine, a fost frumos si cam atat... Bine, aici am putea sa intram intr-o discutie chiar profunda in legatura cu impactul publicitatii negative, etc etc, dar ne-am indeparta de topic.  Si nu vrem acest lucru.
Ei bine, nu stiu daca criza isi spune cuvantul, adica oamenii chiar s-au speriat si au ajuns la concluzia ca mai bine ofera servicii bune la preturi accesibile, ori nu stiu ce sa mai cred.  Eforie Nord, o pensiune foarte buna, extrem de curata, o camera mare, spatioasa, cu aer conditionat, totul super. Era si televizor acolo dar nici nu stiu cum se deschide pentru ca nu a fost timp pentru asa ceva.  Plaja curata! inca nu-mi vine sa cred... era lume multa totusi.  dar e adevarat ca erau si niste tineri care se ocupau de strangerea gunoaielor (desi parca ar fi fost mai bine daca lumea aceea multa ar fi fost in stare sa-si pastreze gunoaiele din dotare la purtator). Apa marii curata! Restaurante multe cu mancare la preturi destul de cumsecade.  Seara am mers in Vama unde am mancat la un restaurant fain, la stuf parca, unde mancarurile aveau nume de genul: aripi de pui frante in zbor, pui divortat de un cartof cu mult mujdei, filet de vaca melancolica, somon imbujorat, samd.  Un frappe la bormasina, da la bormasina! Apoi dans pe plaja pana la ore mai mititele. A doua zi dupa masa am facut o descoperire gastronomica, cineva din grup ne-a dus la un restaurant cu specific turcesc din Constanta, Nur Kaptan Baba, unde, am mancat pur si simplu din placere. O bucatarie extraordinar de gustoasa; de cand am plecat din Golf nu am mai mancat ceva asa de bun! pana si lipiile proaspat facute erau delicioase; iar ceaiul  oooh, mergea perfect cu mancarea. Nu intru in mai multe detalii, pentru ca vreau sa va las si voua surpriza descoperirii cand veti ajunge acolo.  Mi-a placut si orasul in sine (n-am mai fost inainte  :().
Serviciile foarte bune, si la pensiune si la restaurantele pe unde am fost.  Asadar, ceva in bine se intampla cu turismul romanesc! Deci, dragi compatioti, se poate!

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #89 : Marți, 22 Iunie 2010, 23:31 »
Ayouni suna f tentant....mmmmm vreau si eu :D :-*